Göteborgs stad
Sandarnas Restaurang
Vecka 3
Måndag
Stekt fläsk med hemgjord raggmunk och rårörda lingon
Tomat- och ostgratinerad falukorv med potatismos
Dessert: Jordgubbskräm
Tomat- och ostgratinerad falukorv med potatismos
Dessert: Jordgubbskräm
Tisdag
Pestobakad torsk serveras med kokt potatis eller mos samt broccoli
Skinklasagne med paprika och squash
Dessert: Vit chokladmousse
Skinklasagne med paprika och squash
Dessert: Vit chokladmousse
Onsdag
Köttfärsbiffar med pepparsås, potatisgratäng och romanescogrönsaker
Kycklinggryta med indiska smaker serveras med basmatiris eller kokt potatis
Dessert: Ambrosiakaka
Kycklinggryta med indiska smaker serveras med basmatiris eller kokt potatis
Dessert: Ambrosiakaka
Torsdag
Brynt vitkålssoppa med hemgjorda kalvfrikadeller serveras med hembakat bröd
Biff stroganoff serveras med ris eller kokt potatis och smetana
Dessert: Tropisk frukt- och bärpaj serveras med vaniljgrädde (ingår i sopprätten)
Biff stroganoff serveras med ris eller kokt potatis och smetana
Dessert: Tropisk frukt- och bärpaj serveras med vaniljgrädde (ingår i sopprätten)
Fredag
Stekt kolja med räkröra serveras med mos eller kokt potatis
Pepparrotskött på tärnad högrev serveras med kokt potatis och morötter
Dessert: Mjuk pepparkaka med lingongrädde
Pepparrotskött på tärnad högrev serveras med kokt potatis och morötter
Dessert: Mjuk pepparkaka med lingongrädde
Lördag
STÄNGT
Söndag
STÄNGT
DAGENS LUNCH: 80:- (I dagens lunch ingår salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe) DESSERT: 14:-
DAGENS LUNCH: 80:- (I dagens lunch ingår salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe) DESSERT: 14:-