Göteborgs stad
Sandarnas Restaurang
Vecka 4
Måndag
Pytt i panna med stekt ägg och inlagda rödbetor
Laxlasagne med bladspenat och fetaost
Dessert: Körsbärskräm
Laxlasagne med bladspenat och fetaost
Dessert: Körsbärskräm
Tisdag
Stekt strömming med potatismos och rårörda lingon samt ärter
Chorizogryta med paprika och tomat serveras med ris
Dessert. Inlagda päron med vaniljgrädde
Chorizogryta med paprika och tomat serveras med ris
Dessert. Inlagda päron med vaniljgrädde
Onsdag
Ostfyllda kycklingfärsbiffar serveras med örtsås, syrade grönsaker och kokt potatis eller mos
Pasta carbonara (bacon och parmesanost)
Dessert: Hallonpaj med vaniljsås
Pasta carbonara (bacon och parmesanost)
Dessert: Hallonpaj med vaniljsås
Torsdag
Ärtsoppa med fläsk serveras med hembakat bröd
Stekt falukorv med stuvade makaroner
Dessert: Pannkakor med sylt och vispgrädde (ingår i sopprätten)
Stekt falukorv med stuvade makaroner
Dessert: Pannkakor med sylt och vispgrädde (ingår i sopprätten)
Fredag
Kolja i dragon- och citronsås serveras med kokt potatis eller ris
Fläskkotlett med choronsås, rostad potatis och haricot verts
Dessert: Punchpralinkladdkaka med vispgrädde
OBS! Med anledning av Jubileumsfirande krävs FÖRANMÄLAN för de matgäster som önskar äta mellan 11.30-13.00. Mellan 13.15-14.00 är resturangen öppen som vanligt. Föranmälan görs på te. 031/3659297
Fläskkotlett med choronsås, rostad potatis och haricot verts
Dessert: Punchpralinkladdkaka med vispgrädde
OBS! Med anledning av Jubileumsfirande krävs FÖRANMÄLAN för de matgäster som önskar äta mellan 11.30-13.00. Mellan 13.15-14.00 är resturangen öppen som vanligt. Föranmälan görs på te. 031/3659297
Lördag
STÄNGT
Söndag
STÄNGT
DAGENS LUNCH: 80:- (I dagens lunch ingår salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe) DESSERT: 14:-
DAGENS LUNCH: 80:- (I dagens lunch ingår salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe) DESSERT: 14:-