Göteborgs stad
Sandarnas Restaurang
Vecka 8
Måndag
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis samt bukettgrönsaker
Knackwurst med surkål och potatismos
Dessert: Päronkräm
Knackwurst med surkål och potatismos
Dessert: Päronkräm
Tisdag
Stekt panerad kolja med kall dill- och gräslökssås samt kokt potatis eller mos
Spagetti med köttfärssås och riven parmesanost
Dessert: Ägglikörmousse
Spagetti med köttfärssås och riven parmesanost
Dessert: Ägglikörmousse
Onsdag
Nötstek med timjansås, kokt eller stekt potatis, gelé och smörslungade morötter
Kycklinglevergryta med bacon och svamp serveras med ris eller kokt potatis
Dessert: Plommonkompott
Kycklinglevergryta med bacon och svamp serveras med ris eller kokt potatis
Dessert: Plommonkompott
Torsdag
Ärtsoppa med fläsk serveras med hembakat bröd
Lammfärsbiffar med getostcreme och rostade rotfrukter eller kokt potatis
Dessert: Pannkakor med sylt och grädde (Ingår i sopprätten)
Lammfärsbiffar med getostcreme och rostade rotfrukter eller kokt potatis
Dessert: Pannkakor med sylt och grädde (Ingår i sopprätten)
Fredag
Kokt torsk med ägg- och persiljesås serveras med kokt potatis och ärter
Ungersk gulaschgryta på högrev serveras med kokt potatis eller ris samt örtcreme
Dessert: Dajmcheesecake i glas
Ungersk gulaschgryta på högrev serveras med kokt potatis eller ris samt örtcreme
Dessert: Dajmcheesecake i glas
Lördag
STÄNGT
Söndag
STÄNGT
DAGENS LUNCH: 80:- (I dagens lunch ingår salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe) DESSERT: 14:-
DAGENS LUNCH: 80:- (I dagens lunch ingår salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe) DESSERT: 14:-