Sandarnas Vård & Omsorgsboende
Vecka 34
Med reservation för ändringar
Lunch 1: Ostgratinerad falukorv med senapssås, kokt potatis, broccoli
Lunch 2: Köttfärssås med spaghetti
Dessert: Blåbärskräm
Kvällsmat: Potatisbullar med bacon
Lunch 1: Bakad kolja med Sandefjordsås med tångkaviar, kokt potatis, rivna morötter
Lunch 2: Rotfruktsoppa med västerbottensost
Dessert: Ängladossert
Kvällsmat: Prinskorv, stekt potatis, gurkmajonnäs
Lunch 1: Cevapcici med ajvarsås, kokt potatis, kokt blomkål
Lunch 2: Gräddstuvad pyttipanna, kokt blomkål
Dessert: Äpple och päronsoppa
Kvällsmat: Vegetarisk lasagne
Lunch 1: Fläskytterfilé, champinjonsås, stekt potatis, slottsgrönsaker
Lunch 2: Potatis- och purjolökssoppa med bröd
Dessert: Hallonpaj med vaniljgrädde
Kvällsmat: Löksill, gräddfil, ägg, kokt potatis
Lunch 1: Gulaschgryta med ris, kokta haricots verts
Lunch 2: Stekt kycklingfilé med rödvinssås, potatisgratäng, kokta haricots verts
Dessert: Kardemummakaka
Kvällsmat: Frittata med sallad
Lunch: Köttbullar med gräddsås, kokt potatis, pressgurka
Dessert: Marängswiss
Kvällsmat: Hermanssons låda
Lunch: Kycklinggryta med bambuskott, med ris, kokta bukettgrönsaker
Dessert: Fläderpannacotta
Kvällsmat: Ängamat, bröd