Sehlstedtsgatans, Sockenvägens & Fyrväpplingen Vård & Omsorgsboende - Elias kök
Vecka 41
Med reservation för ändringar.
Lunch 1: Stekt falukorv serveras med potatis, pepparrotssås och broccoli
Lunch 2: Potatis- och purjolökssoppa serveras med nybakt bönbröd
Dessert: Fruktcocktail serveras med vispad grädde
Kvällsmat: Ugnspannkaka (V) serveras med vitkålslingon
Lunch 1: Stekt panerad sejfilé serveras med potatismos, tartarsås samt vitkålssallad med fänkål och dill
Lunch 2: Pastasås Carbonara serveras med spagetti samt vitkålssallad med fänkål och dill
Dessert: Tigerkaka
Kvällsmat: Ängamat (V) serveras med nybakt bröd
Lunch 1: Krämig kreolsk kycklinggryta (med oliver, syltlök, inlagdgurka och korvslantar) serveras med ris och kokta morötter
Lunch 2: Vegetarisk flygande Jakob serveras med basmatiris och kokta morötter
Dessert: Blåbärssoppa serveras med citrongrädde
Kvällsmat: Bondomelett med paprika och skinka (V) serveras Sauce Verte (K)
Lunch 1: Fisksoppa med vin och dill serveras med nybakt bröd
Lunch 2: Kasslergratäng (innehåller potatis) serveras med grön grönsaksblandning
Dessert: Baskisk cheesecake serveras med körsbärskompott
Kvällsmat: Gräddstuvad pytt i panna (V) serveras med stekt ägg (V)
Lunch 1: Pannbiff med stekt lök serveras med potatis, gräddsås och spenatsallad
Lunch 2: Italiensk fisk med basilikatäcke serveras med pasta och spenatsallad
Dessert: Toscapäron serveras med vispad grädde
Kvällsmat: Bakad potatis (V) serveras skagenröra (K)
Lunch 1: Slottsgryta serveras med kokt potatis och bukettgrönsaker
Dessert: Ängladessert (kakor täckta med lingongrädde)
Kvällsmat: Lökpaj (V) servers med Rohde Islanddressing (K) och blandsallad
Lunch 1: Helstekt fläskytterfilé serveras med ädelostsås, rostad potatis och haricots verts
Dessert: Brylépudding
Kvällsmat: Köttbullesmörgås (K)