Göteborgs stad
Sehlstedtsgatans, Sockenvägens & Fyrväpplingen Vård & Omsorgsboende - Elias kök
Vecka 1
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Gulaschsoppa serveras med crème fraiche och nybakt bröd
Grönsaksmoussaka serveras med vitlöksmarinerade oliver med smak av citron och blandsallad
Dessert: Brödpudding serveras med vaniljsås
Kvällsmat: kycklingspett (V) med kall currrysås (K)
Grönsaksmoussaka serveras med vitlöksmarinerade oliver med smak av citron och blandsallad
Dessert: Brödpudding serveras med vaniljsås
Kvällsmat: kycklingspett (V) med kall currrysås (K)
Fredag
Spagetti och köttfärssås serveras med riven ost och grönsaksblandning med majs, paprika och ärtor.
Bohuslänsk fiskpudding serveras med potatis, skirat smör och grönsaksblandning med majs, paprika och ärtor.
Dessert: Körsbärskompott serveras med vaniljkvarg
Kvällsmat: Grekisk paj med fetaost och vitlökssås
Bohuslänsk fiskpudding serveras med potatis, skirat smör och grönsaksblandning med majs, paprika och ärtor.
Dessert: Körsbärskompott serveras med vaniljkvarg
Kvällsmat: Grekisk paj med fetaost och vitlökssås
Lördag
Fransk kycklinggryta med dragon&-äpple serveras med stekt potatis och haricots verts
Dessert: Chokladmousse
Kvällsmat : Makrillröra med tunnbröd och sallad (K)
Dessert: Chokladmousse
Kvällsmat : Makrillröra med tunnbröd och sallad (K)
Söndag
Fläskkarré med topping av lök , tranbär och solrosfrön med smak av timjan serveras med skysås och potatispuré samt rostad morötter
Desseert: Vaniljglass med bärkompott
Kvällsmat: Potatisgratäng med skinka och tomat (V)
Desseert: Vaniljglass med bärkompott
Kvällsmat: Potatisgratäng med skinka och tomat (V)