Sehlstedtsgatans, Sockenvägens & Fyrväpplingen Vård & Omsorgsboende - Elias kök
Vecka 1
Lunch 1: Stekt falukorv serveras med potatis och gräddstuvad grönkål samt rårivna morötter
Lunch 2: Fiskbullar serveras med dillsås, potatis och rårivna morötter
Dessert: Exotisk fruktsallad serveras med vispad grädde
Kvällsmat 1: Gräddstuvad pytt i panna (V) serveras med stekt ägg (V)
Kvällsmat 2: Kycklingfärssoppa med currysmak (V) serveras med bröd
Lunch 1: Fisk Bordelaise serveras med potatismos, smörsås och ärtor
Lunch 2: Spagetti och köttfärssås serveras med riven ost och ärtor
Dessert: Tigerkaka med apelsinsmak serveras med vispad grädde
Kvällsmat 1: Mannagrynspudding (V) serveras med saftsoppa (K)
Kvällsmat 2: Kycklingfärssoppa med currysmak (V) serveras med bröd
Nyårsafton 3 rätters lunch
Förrätt: Västerbotten paj och laxtartar
Huvudrätt: Stekt vildsvin serveras med gräddsås med enbär, pommes Anna, rödlöksmarmelad
och smörfrästa haricots verts
Dessert: Crème caramell serveras med körsbärskompott
Kvällsmat 1:Skagensmörgås (Skagenröra, bröd, sallad, ägg, dill, citron)
Kvällsmat 2: Kycklingfärssoppa med currysmak (V) serveras med bröd
Nyårsdagen
Lunch: Ångad rimmad torskrygg serveras med potatis, saffransbuljong och grönsaker
Dessert: Arrakssmakande chokladmousse serveras med kaksmulor
Kvällsmat 1: Husets pizza (V) serveras med pizzasallad och kall vitlökssås
Kvällsmat 2: Kycklingfärssoppa med currysmak (V) serveras med bröd
Lunch 1: Kreolsk kycklinggryta serveras med ris och bukettgrönsaker
Lunch 2: Citrusfisk serveras med potatismos, kall dillsås och bukettgrönsaker
Dessert: Björnbärssoppa med vaniljglass
Kvällsmat 1: Bondomelett (V) serveras med örtsås (K)
Kvällsmat 2: Krämig tomatsoppa med pasta (V) serveras med fetaostkräm (K) och bröd
Lunch 1: Helstekt fläskytterfilé serveras med grönpepparsås, rostad potatis och kokta morötter
Dessert: Äppelpaj serveras med vaniljsås
Kvällsmat 1: Lökpaj med ädelost (V) serveras med sallad och Rhode Islanddressing (K)
Kvällsmat 2: Krämig tomatsoppa med pasta (V) serveras med fetaostkräm (K) och bröd
Lunch 1: Biff Stroganoff serveras med ris och saltgurka samt grön grönsaksblandning
Dessert: Chokladpudding serveras med vispad grädde
Kvällsmat 1: Blomkål- och broccoligratäng med skinka (V)
Kvällsmat 2: Krämig tomatsoppa med pasta (V) serveras med fetaostkräm (K) och bröd