Göteborgs stad
Sehlstedtsgatans, Sockenvägens & Fyrväpplingen Vård & Omsorgsboende - Elias kök
Vecka 10
Måndag
Stekt falukorv serveras med kokt potatis , stuvad ärtor och morötter samt vitkålssallad
Sellerisoppa med palsternacka serveras med bröd & * pålägg *
Dessert: Skördepaj med bärblandning severas med vaniljsås
Kvällsmat: Blodpudding( V), potatisbullar med bacon (V) serveras med *lingonsylt*
Sellerisoppa med palsternacka serveras med bröd & * pålägg *
Dessert: Skördepaj med bärblandning severas med vaniljsås
Kvällsmat: Blodpudding( V), potatisbullar med bacon (V) serveras med *lingonsylt*
Tisdag
Thailändsk fiskgryta med röd currypasta och citrongräs serveras med kokt potatis samt rårivna morötter
Hermanssonslåda och rårivna morötter
Dessert: Semla
Kvällsmat: Kycklingfärssoppa (V) med rotfrukter serveras med nybakt bröd
Hermanssonslåda och rårivna morötter
Dessert: Semla
Kvällsmat: Kycklingfärssoppa (V) med rotfrukter serveras med nybakt bröd
Onsdag
Ugnsstekt kassler serveras med potatis, svampsås och kokta bukettgrönsaker
Asiatiskgryta med vegostrips, persika serveras med ris och kokta bukettgrönsaker
Dessert: Aprikoskräm
Kvällsmat: Kvällsmat: Laxpytt i panna (V) med äggcréme (K)
Asiatiskgryta med vegostrips, persika serveras med ris och kokta bukettgrönsaker
Dessert: Aprikoskräm
Kvällsmat: Kvällsmat: Laxpytt i panna (V) med äggcréme (K)
Torsdag
Köttsoppa serveras med pepparrotsvisp och nybakt bröd
Grekisk grönsaksgratäng serveras med fetaostcreme och spenartsallad med gurka och tomat
Dessert: Prinsessbakelse
Kvällsmat: Tacopaj (V) serveras med tomatsallad (K)
Grekisk grönsaksgratäng serveras med fetaostcreme och spenartsallad med gurka och tomat
Dessert: Prinsessbakelse
Kvällsmat: Tacopaj (V) serveras med tomatsallad (K)
Fredag
Biff Lindström serveras med skysås , ugnstekt klyftpotatis och saltgurka samt kokta bukettgrönsaker
Vegetarisk piccata serveras med krämmig tomatsås och basmatiris samt kokta bukettgrönsaker
Dessert: Äpple kanelkompott serveras med vispad vaniljgrädde
Kvällsmat: Hel special (korv , bröd, mos) (V) , gurkmajonnäs( K)
Vegetarisk piccata serveras med krämmig tomatsås och basmatiris samt kokta bukettgrönsaker
Dessert: Äpple kanelkompott serveras med vispad vaniljgrädde
Kvällsmat: Hel special (korv , bröd, mos) (V) , gurkmajonnäs( K)
Lördag
Oxbringa serveras med pepparrotssås, kokt potatis och gröna ärtor
Dessert: Lingonfromage
Kvällsmat: Rösti (V) med romsås (K) serveras med grönsallad (K)
Dessert: Lingonfromage
Kvällsmat: Rösti (V) med romsås (K) serveras med grönsallad (K)
Söndag
Viltskavsgryta med lingon serveras med kokt potatis och rostade rotfrukter
Dessert: Baskisk cheesecake med Körsbärkompott
Kvällsmat: Blomkål-& broccolisgratäng med rökt skinka (V)
Dessert: Baskisk cheesecake med Körsbärkompott
Kvällsmat: Blomkål-& broccolisgratäng med rökt skinka (V)