Göteborgs stad
Sehlstedtsgatans, Sockenvägens & Fyrväpplingen Vård & Omsorgsboende - Elias kök
Vecka 17
Måndag
Inkokt lax serveras med potatis, hollandaisesås och picklad gurksallad
Dessert: Citronfromage
Kvällsmat: Skagenröra (K) serveras med kavring och sallad
Dessert: Citronfromage
Kvällsmat: Skagenröra (K) serveras med kavring och sallad
Tisdag
Isterband serveras med persiljestuvad potatis och honungssötad vitkålssallad
Fiskfrikassé med rotfrukter serveras med potatismos och kockens val av grönsaker
Dessert Drottningkräm
Kvällsmat: Champinjonsoppa (V) serveras med nybakt bröd
Fiskfrikassé med rotfrukter serveras med potatismos och kockens val av grönsaker
Dessert Drottningkräm
Kvällsmat: Champinjonsoppa (V) serveras med nybakt bröd
Onsdag
Kålpudding serveras med potatis, gräddsås och rårörda lingon samt pressgurka
Chili sin carne serveras med basmatiris
Dessert: Baskisk cheescake serveras med blåbärskompott
Kvällsmat: Frittata med korv och grönsaker (V) serveras med tomat- och löksallad (K)
Chili sin carne serveras med basmatiris
Dessert: Baskisk cheescake serveras med blåbärskompott
Kvällsmat: Frittata med korv och grönsaker (V) serveras med tomat- och löksallad (K)
Torsdag
Ärtsoppa med fläsk serveras med fläskkorv, och nybakt bröd
Grekisk grönsaksgratäng serveras med fetaostcrème och spenatsallad med tomat och gurka
Dessert: Pannkakor serveras med hallongrädde
Kvällsmat: Paj med spenat, svamp och ost (V) serveras med Rodhe Islandsås (K)
Grekisk grönsaksgratäng serveras med fetaostcrème och spenatsallad med tomat och gurka
Dessert: Pannkakor serveras med hallongrädde
Kvällsmat: Paj med spenat, svamp och ost (V) serveras med Rodhe Islandsås (K)
Fredag
Havets Wallenbergare serveras med potatismos, skirat smör och ärtor
Marockansk köttgryta med grönsaker serveras med couscous och citronyoghurt
Dessert: Jordgubbskompott serveras med vaniljglass
Bakad potatis (V) med tonfiskröra (K)
Marockansk köttgryta med grönsaker serveras med couscous och citronyoghurt
Dessert: Jordgubbskompott serveras med vaniljglass
Bakad potatis (V) med tonfiskröra (K)
Lördag
Herrgårdskyckling serveras med rostad potatis och brytbönor
Dessert: Chokladpudding med vispgrädde
Kvällsmat: Baconlåda (V)
Dessert: Chokladpudding med vispgrädde
Kvällsmat: Baconlåda (V)
Söndag
Dillkött på fläskbog serveras med potatis och rostade morötter
Dessert: Toscakaka med kokos
Kvällsmat: Mannagrynspudding (V) serveras med bärsylt
Dessert: Toscakaka med kokos
Kvällsmat: Mannagrynspudding (V) serveras med bärsylt