Göteborgs stad
Sehlstedtsgatans, Sockenvägens & Fyrväpplingen Vård & Omsorgsboende - Elias kök
Vecka 18
Måndag
Ostgratinerad falukorv serveras med potatismos, krämig tomatsås och broccoli
Krämig böngryta med örter serveras med ris och broccoli
Dessert: Nyponsoppa serveras med mandelbiskvier
Kvällsmat: Enchiladas med bönor och ost (V) serveras med sallad (K)
Krämig böngryta med örter serveras med ris och broccoli
Dessert: Nyponsoppa serveras med mandelbiskvier
Kvällsmat: Enchiladas med bönor och ost (V) serveras med sallad (K)
Tisdag
Stekt panerad sejfilé serveras med potatismos och dansk remouladsås samt ärtor
Pastasås Carbonara serveras med spagetti och ärtor
Dessert: Kardemummakaka
Kvällsmat: Ängamat (V) serveras med nybakt bröd
Pastasås Carbonara serveras med spagetti och ärtor
Dessert: Kardemummakaka
Kvällsmat: Ängamat (V) serveras med nybakt bröd
Onsdag
Kycklinggryta med curry serveras med basmatiris och rödkålssallad med äpple
Fisk Bordelaise serveras med potatismos och skirat smör samt kockens val av råkost
Dessert: Fruktkräm
Kvällsmat: Skaldjurstårta (K)
Fisk Bordelaise serveras med potatismos och skirat smör samt kockens val av råkost
Dessert: Fruktkräm
Kvällsmat: Skaldjurstårta (K)
Torsdag
Helstekt fläskytterfilé serveras med rostad potatis och ädelostsås samt kokta morötter
Dessert: Pannacotta med jordgubbsspegel
Kvällsmat: Vårrullar (V) serveras med sweet chilicrème (K) och kålsallad (K)
Dessert: Pannacotta med jordgubbsspegel
Kvällsmat: Vårrullar (V) serveras med sweet chilicrème (K) och kålsallad (K)
Fredag
Pannbiff med stekt lök serveras med potatis, gräddsås samt spenatsallad med tomat och gurka
Vegetarisk lasagne serveras med rostad vitlöksdressing samt spenatsallad med tomat och gurka
Dessert: Toscapäron serveras med vaniljsås
Kvällsmat: Bondomelett (V) serveras med örtsås (K)
Vegetarisk lasagne serveras med rostad vitlöksdressing samt spenatsallad med tomat och gurka
Dessert: Toscapäron serveras med vaniljsås
Kvällsmat: Bondomelett (V) serveras med örtsås (K)
Lördag
Färskost gratineras fiskfilé serveras med dillkryddat potatismos och haricots verts
Dessert: Torta de tres leches (mjukkaka med 3 sorters mjölk)
Kvällsmat: Crêpes med skinka och spenat (V) serveras med vitlöksdressad romansallad (K)
Dessert: Torta de tres leches (mjukkaka med 3 sorters mjölk)
Kvällsmat: Crêpes med skinka och spenat (V) serveras med vitlöksdressad romansallad (K)
Söndag
Mustig fläskgryta med Dijonsenap och paprika serveras med potatis och grillade grönsaker
Dessert: Ängladessert
Kvällsmat: Risgrynspudding (V) serveras med saftsås (K)
Dessert: Ängladessert
Kvällsmat: Risgrynspudding (V) serveras med saftsås (K)