Sehlstedtsgatans, Sockenvägens & Fyrväpplingen Vård & Omsorgsboende - Elias kök
Vecka 2
med reservation för ändringar
Lunch 1: Ugnsstekt laxfilé serveras med potatis, Sandefjordsås och smörslungade sockerärtor med dill
Dessert: Marängsviss (glass, chokladsås, maränger, banan)
Kvällsmat 1: Rostbiff (K) serveras med potatissallad (K) och rostad lök
Kvällsmat 2: Ost- och grönsakssoppa (V) serveras med bröd
Lunch 1: Wallenbergare serveras med brynt smör, potatispuré och ärtor
Dessert: Chokladpannacotta med apelsinssås
Kvällsmat 1: Rösti (V) serveras med romsås (K) och blandsallad
Kvällsmat 2: Ost- och grönsakssoppa (V) serveras med bröd
Lunch 1: Hönsköttbullar serveras med potatis, örtgräddsås och broccoli
Lunch 2: Indisk Dahl (linsgryta) serveras med basmatiris, yoghurt och pitabröd samt broccoli
Dessert: Skogsbärskräm
Kvällsmat 1: Äggakaka (V) serveras med rårörda lingon
Kvällsmat 2: Ost- och grönsakssoppa (V) serveras med bröd
Lunch 1: Minestronesoppa (tomatbas, nötfärs, pasta, grönsaker) servera med bröd
Lunch 2: Morotslasagnette serveras med sause verte och blandsallad
Dessert: Ålandspannkaka serveras med sviskonkompott och vispad grädde
Kvällsmat 1: Bierwurst (V) serveras med potatismos (V) och surkål (V)
Kvällsmat 2: Ost- och grönsakssoppa (V) serveras med bröd
Lunch 1: Skånsk kalops serveras med potatis och rostade rödbetor
Lunch 2: Mandelfisk serveras med potatismos och smörsås samt rostade rödbetor
Dessert: Äpple- och päronsoppa serveras med mandelbiskvier
Kvällsmat 1: Gubbröra (K) serveras med kavring och sallad
Kvällsmat 2: Champinjonsoppa(V) serveras med vitlöksbaguette (V)
Lunch 1: Örtöverbakad fiskfilé serveras med potatismos och kokta morötter
Dessert: Mjuk persikokaka serveras med vaniljsås
Kvällsmat 1: Bakad potatis (V) och kycklingröra (K)
Kvällsmat 2: Champinjonsoppa(V) serveras med vitlöksbaguette (V)
Lunch 1: Plommonsmakande fläskkarré serveras med gräddsås och potatis samt brysselkål
Dessert: Drottningsmousse
Kvällsmat 1: Baconlåda (V)
Kvällsmat 2: Champinjonsoppa(V) serveras med vitlöksbaguette (V)