Omsorgen

Göteborgs stad

Sehlstedtsgatans, Sockenvägens & Fyrväpplingen Vård & Omsorgsboende - Elias kök

Vecka 21

Med reservation för ändringar

Måndag
Kokt fläskkorv serveras med rotmos och senapssås samt haricots verts
Laxquneller serveras med potatis, hummersås och haricots verts
Dessert: After eight päron serveras med vispad grädde
Kvällsmat: Omelett (V) med champinjonstuvning (V) och blandsallad
Tisdag
Pocherad fiskfilé serveras med potatismos, smörsås och ärtor
Kycklingwok med nudlar och grönsaker serveras med sweet chilicrème
Dessert: Mazarinkaka med hallonglasyr
Kvällsmat: sötpotatissoppa med lime serveras med nybakt bröd
Onsdag
Flygande Jacob serveras med ris och jordnötter samt rostad broccoli
Mexikansk böngryta serveras med ris och rostad broccoli
Dessert: Kräm med aprikos, äpple, ananas och russin
Kvällsmat: Husets pizza serveras med pizzasallad
Torsdag
Fisksoppa serveras med aioli och nybakt bröd
Sjömansbiff (innehåller potatis) serveras med ruccolasallad
Dessert: Brödpudding serveras med vaniljsås
Kvällsmat: Lunchkorv (V) serveras med potatismos (V) och gurkmajonnäs (K)
Fredag
Pannbiff med stekt lök serveras med potatis, gräddsås och blandsallad
Svamprisotto serveras med blandsallad
Dessert: Jordgubbssoppa med vaniljglass
Kvällsmat: Pytt i panna (V) med stekt ägg (V)
Lördag
Bryggargryta på nötbog serveras med potatis och bukettgrönsaker
Dessert: Kladdkaka med vispad grädde
Kvällsmat: Tonfiskröra (K) serveras med bröd och krispsallad
Söndag
Skinkstek serveras med potatismos, äppelgräddsås och rostad morot
Dessert: Morsdagstårta
Kvällsmat: Kycklingspett (V) serveras med potatisgratäng (V)