Göteborgs stad
Sehlstedtsgatans, Sockenvägens & Fyrväpplingen Vård & Omsorgsboende - Elias kök
Vecka 22
Med reservation för ändringar
Måndag
Stekt falukorv serveras med potatis och stuvad vitkål och blandsallad
Ädelostsås med champinjoner serveras med pasta och blandsallad
Dessert: Krusbärskräm serveras med vaniljglass
Kvällsmat: Blodpudding (V) och potatisbullar (V) med bacon i serveras med *lingonsylt*
Ädelostsås med champinjoner serveras med pasta och blandsallad
Dessert: Krusbärskräm serveras med vaniljglass
Kvällsmat: Blodpudding (V) och potatisbullar (V) med bacon i serveras med *lingonsylt*
Tisdag
Thailändsk fiskgryta med röd curry serveras med basmatiris och grön grönsaksblandning
Wallenbergare serveras med potatismos och lingonskysås samt grön grönsaksblandning
Dessert: Ryttarkaka (chokladkaka med kokostosca)
Kvällsmat: Kycklingfärssoppa med rotfrukter (V) serveras med nybakt bröd
Wallenbergare serveras med potatismos och lingonskysås samt grön grönsaksblandning
Dessert: Ryttarkaka (chokladkaka med kokostosca)
Kvällsmat: Kycklingfärssoppa med rotfrukter (V) serveras med nybakt bröd
Onsdag
Ugnsstekt kassler serveras med potatis, svampsås och broccoli
Asiatisk vegetarisk gryta med persika serveras med ris och broccoli
Dessert: Bärsoppa serveras med flädergrädde
Kvällsmat: Omelett (V) serveras med prinskorv (V)
Asiatisk vegetarisk gryta med persika serveras med ris och broccoli
Dessert: Bärsoppa serveras med flädergrädde
Kvällsmat: Omelett (V) serveras med prinskorv (V)
Torsdag
Dubbelmarinerad fläskfilé (K) serveras med potatisgratäng, kallrörd béarnaisesås och ruccollasallad med melon och fetaost
Dessert: Rabarberpaj med marängtopping
Kvällsmat: Räksmörgås (K)
Dessert: Rabarberpaj med marängtopping
Kvällsmat: Räksmörgås (K)
Fredag
Schweizerfärs serveas med krämig tomatsås, stekt potatis och tricoloremix med vaxbönor
Färgglad fisksoppa serveras med crème fraiche och nybakt bröd
Dessert: Chokladpudding med vispad grädde
Kvällsmat: Bakad potatis (V) serveras med kycklingröra (K)
Färgglad fisksoppa serveras med crème fraiche och nybakt bröd
Dessert: Chokladpudding med vispad grädde
Kvällsmat: Bakad potatis (V) serveras med kycklingröra (K)
Lördag
Fiskgratäng med dill och räkor serveras med potatismos och brytbönor
Dessert: Apelsinris
Kvällsmat: Tacorullar (V) servera med tomatsallad (K) och vitlökssås (K)
Dessert: Apelsinris
Kvällsmat: Tacorullar (V) servera med tomatsallad (K) och vitlökssås (K)
Söndag
Nötfärsbiff serveras med grönpepparsås samt rostad potatis och rotfrukter
Dessert: Glassbåt
Kvällsmat: Ost- och skinkpaj (V) serveras med Rhode Islandsås (K) och blandsallad
Dessert: Glassbåt
Kvällsmat: Ost- och skinkpaj (V) serveras med Rhode Islandsås (K) och blandsallad