Göteborgs stad
Sehlstedtsgatans, Sockenvägens & Fyrväpplingen Vård & Omsorgsboende - Elias kök
Vecka 25
Med reservation för ändringar
Måndag
Stekt fläsk med löksås serveras med potatis samt haricot verts
Fiskbullar med hummersås serveras med potatis samt haricot verts
Dessert: Exotisk fruktsallad serveras med vispad grädde
Kvällsmat: Kycklingpytt (V) serveras med stekt ägg (V)
Fiskbullar med hummersås serveras med potatis samt haricot verts
Dessert: Exotisk fruktsallad serveras med vispad grädde
Kvällsmat: Kycklingpytt (V) serveras med stekt ägg (V)
Tisdag
Stekt panerad makrill serveras med stuvad spenat, och potatis samt rårivna morötter
Kyckling i röd currysås serveras med basmatiris samt rårivna morötter
Dessert: Sockerkaka serveras med hallongrädde
Kvällsmat: Krämig tomatsoppa med pasta (V) serveras med nybakt bröd
Kyckling i röd currysås serveras med basmatiris samt rårivna morötter
Dessert: Sockerkaka serveras med hallongrädde
Kvällsmat: Krämig tomatsoppa med pasta (V) serveras med nybakt bröd
Onsdag
Köttfärssås serveras med riven ost och spaghetti samt ärter, paprika och majs
Vegetarisk Schnitzel serveras med béarnaisesås, stekt potatis samt ärter, paprika och majs
Dessert: Vinbärskräm
Kvällsmat: Lax-& potatissallad (K) på Skärhamnskaka serveras med sallad
Vegetarisk Schnitzel serveras med béarnaisesås, stekt potatis samt ärter, paprika och majs
Dessert: Vinbärskräm
Kvällsmat: Lax-& potatissallad (K) på Skärhamnskaka serveras med sallad
Torsdag
Minestronesoppa serveras med nybakt bröd samt spenatsallad med gurka och tomat
Grönsaksmoussaka serveras med vitlöksmarinerade oliver med smak av citron, samt spenatsallad med gurka och tomat
Dessert: Rabarberpaj serveras med vaniljvisp
Kvällsmat: Korv (V) och bröd serveras med potatismos (V) och gurkmajonnäs (K)
Fredag
Midsommarbuffé
Matjessill, skärgårdssill, gräslök, gräddfil, pastrami, somrig potatissallad, färskpotatis samt bröd
Dessert: Jordgubbar serveras med vispad grädde
Kvällsmat: Västerbottenpaj (V) serveras med syltad rödlök (K) samt jungfrusallad
Matjessill, skärgårdssill, gräslök, gräddfil, pastrami, somrig potatissallad, färskpotatis samt bröd
Dessert: Jordgubbar serveras med vispad grädde
Kvällsmat: Västerbottenpaj (V) serveras med syltad rödlök (K) samt jungfrusallad
Lördag
Midsommarafton
Kycklingspett serveras med Mojo verde samt rostad potatis och rotfrukter
Dessert: Gräddtårta
Kvällsmat: Gubbröra (K) med kavring
Kycklingspett serveras med Mojo verde samt rostad potatis och rotfrukter
Dessert: Gräddtårta
Kvällsmat: Gubbröra (K) med kavring
Söndag
Skinkstek serveras med cidersås samt potatis och kokta morötter
Dessert: Moccamousse
Kvällsmat: Pastrami (K) serveras med rotfruktsgratäng (V)
Dessert: Moccamousse
Kvällsmat: Pastrami (K) serveras med rotfruktsgratäng (V)