Sehlstedtsgatans, Sockenvägens & Fyrväpplingen Vård & Omsorgsboende - Elias kök
Vecka 27
Med reservation för ändringar
Lunch 1: Isterband serveras med persiljestuvad potatis, *inlagda rödbetor* och blandsallad
Lunch 2: Stekt spätta serveras med potatismos, kall dill- och citronsås samt blandsallad
Dessert: Mandariner serveras med vaniljgrädde
Kvällsmat: Raggmunk (V) serveras med stekt fläsk (V) och rårörda lingon
Lunch 1: Skeppartorsk (panerad torsk) serveras med hovmästarpotatis och rårivna morötter
Lunch 2: Kycklingwok med nudlar serveras med sweet chilidressing
Dessert: Ambrosiakaka
Kvällsmat: Champinjonsoppa (V) serveras med bröd
Lunch 1: Wallenbergare med kapris och rödlök serveras med potatismos, skirat smör och ärtor
Lunch 2: Tikka Masala med sojastrimlor serveras med ris och ärtor
Dessert: Aprikoskräm
Kvällsmat: Pastasallad med fetaost och oliver (K) serveras med kall vitlöksdressing och bröd
Lunch 1: Krämig fisksoppa serveras med aioli och nybakt bröd
Lunch 2: Sjömansbiff (innehåller potatis) serveras med saltgurka och trikolore mix
Dessert: Pannkakor serveras med bärsylt
Kvällsmat: Kycklingspett (V) serveras med potatissallad (K)
Lunch 1: Stekt kycklinglår serveras med currysås och ris samt spenatsallad med tomat och gurka
Lunch 2: Matjessill serveras med färskpotatis, kokt ägg, gräddfil, gräslök samt spenatsallad med tomat och gurka
Dessert: Jordgubbssoppa med vaniljglass
Kvällsmat: Ostomelett (V) serveras med baconcrème (K)
Lunch 1: Fläskpastrami serveras med potatisgratäng, syltlök och ruccolasallad med fetaost och melon
Dessert: Kladdkaka serveras med vispad grädde
Kvällsmat: Tonfiskröra (K) serveras med bröd och krispsallad
Lunch 1: Pepparrotskött serveras med potatis och bukettgrönsaker
Dessert: Jordgubbsmousse
Kvällsmat: Skink- och broccolipaj serveras med gräslökcrème