Göteborgs stad
Sehlstedtsgatans, Sockenvägens & Fyrväpplingen Vård & Omsorgsboende - Elias kök
Vecka 3
Måndag
Fläskkorv serveras med senapssås och rotmos och vitkålssallad med morot och paprika
Laxqueneller serveras med sandefjordsås och kokt potatis och vitkålssallad med morot och paprika
Dessert: Päron med vaniljkvarg
Kvällsmat: kycklingspett (V)och potatisgratäng (V)
Laxqueneller serveras med sandefjordsås och kokt potatis och vitkålssallad med morot och paprika
Dessert: Päron med vaniljkvarg
Kvällsmat: kycklingspett (V)och potatisgratäng (V)
Tisdag
Pocherad vit fiskfilé serveras med vitvinssås och potatis samt gröna ärtor
Nasi goreng med kyckling serveras med sweet chilicréme och gröna ärtor
Dessert: Bärkaka
Kvällsmat: Örtkryddad köttsoppa (V)med nybakt bröd
Nasi goreng med kyckling serveras med sweet chilicréme och gröna ärtor
Dessert: Bärkaka
Kvällsmat: Örtkryddad köttsoppa (V)med nybakt bröd
Onsdag
Kycklinggryta smak av soltorkad tomater serveras med ris och rostad blomkål
Oxjärpar serveras med gräddsås och kokt potatis samt rostad blomkål
Dessert: Aprikos-äpple-ananas-&russinkräm
Kvällsmat: Varm smörgås med champinjonstuvning (V)
Oxjärpar serveras med gräddsås och kokt potatis samt rostad blomkål
Dessert: Aprikos-äpple-ananas-&russinkräm
Kvällsmat: Varm smörgås med champinjonstuvning (V)
Torsdag
Fisksoppa med saffran serveras med aioli och nybakt bröd
Rödbetslasagne med chevréost serveras med rostad vitlökdressing och ruccolasallad med gurka och tomat
Dessert: Plättar och vispad punchgrädde
Kvällsmat: Pyttipanna med stekt ägg (V)
Rödbetslasagne med chevréost serveras med rostad vitlökdressing och ruccolasallad med gurka och tomat
Dessert: Plättar och vispad punchgrädde
Kvällsmat: Pyttipanna med stekt ägg (V)
Fredag
Kåldolmar serveras med gräddsås , rårörda lingon och rostad potatis samt kokt brytbönor
Asiatiska fiskfärsbiffar severas med limemajonnäs och basmatiris samt kokt brytbönor
Dessert: Körsbärssoppa med vaniljglass
Kvällsmat: Lunchkorv (V) serveras med mos och gurkmajonnäs (K)
Asiatiska fiskfärsbiffar severas med limemajonnäs och basmatiris samt kokt brytbönor
Dessert: Körsbärssoppa med vaniljglass
Kvällsmat: Lunchkorv (V) serveras med mos och gurkmajonnäs (K)
Lördag
Bryggargryta med nötbog serveras med kokt potatis och kokta bukettgrönsaker
Dessert: Kladdkaka med grädde
Kvällsmat: Färgglad grönsakspaj (V) och tomat- rödlöksallad (K)
Dessert: Kladdkaka med grädde
Kvällsmat: Färgglad grönsakspaj (V) och tomat- rödlöksallad (K)
Söndag
Helstekt kotlettrad serveras med rosépepparsås och rostad potatis samt brysselkål
Dessert: Mangopannacotta
Kvällsmat: Apelsinpudding (V) serveras med bärsylt (K)
Dessert: Mangopannacotta
Kvällsmat: Apelsinpudding (V) serveras med bärsylt (K)