Sehlstedtsgatans, Sockenvägens & Fyrväpplingen Vård & Omsorgsboende - Elias kök
Vecka 3
Med reservation för ändringar.
Lunch 1: Korvstroganoff serveras med ris och bukettgrönsaker
Lunch 2: Stekt spätta serveras med potatis, remouladsås och bukettgrönsaker
Dessert: Persika halva serveras med hallongrädde
Kvällsmat 1: Köttfärscrepes (V) serveras med sallad
Kvällsmat 2: Potatis- och purjolökssoppa (V) serveras med baconsmulor (V) och bröd
Lunch 1: Bohuslänsk fiskpudding (sej och lax) serveras med potatis, skirat smör och ärtor
Lunch 2: Fläskbogsgryta med plommon serveras med potatis och ärtor
Dessert: Mazarinkaka med hallonglasyr
Kvällsmat 1: Lunchkorv (V) potatismos (V) och gurkmajonnäs (K)
Kvällsmat 2: Potatis- och purjolökssoppa (V) serveras med baconsmulor (V) och bröd
Lunch 1: Stekt fläsk serveras med potatis och bruna bönor samt broccoli
Lunch 2: Tomatrisotto serveras med baguette och broccoli
Dessert: Plommonkräm
Kvällsmat 1: Makrillsröra (K) serveras med bröd och krispsallad
Kvällsmat 2: Potatis- och purjolökssoppa (V) serveras med baconsmulor (V) och bröd
Lunch 1: Fransk fisksoppa (sej, räkor och vitt vin) servera med bröd
Lunch 2: Sjömansbiff (innehåller potatis) serveras med saltgurka och spenatsallad
Dessert: Blåbärscrepes serveras med citrongrädde
Kvällsmat 1: Makaronipudding med kalkon (V)
Kvällsmat 2: Potatis- och purjolökssoppa (V) serveras med baconsmulor (V) och bröd
Lunch 1: Pannbiff med stekt lök serveras med potatis och gräddsås samt rårivna morötter
Lunch 2: Fiskgryta med kokos och lime serveras med basmatiris och rårivna morötter
Dessert: Äppelkompott med kanel serveras med vaniljglass
Kvällsmat 1: Spenatomelett (V) serveras med ninonsås (K)
Kvällsmat 2: Smakrik linssoppa (V) med inspiration från Indien serveras med pitabröd (V)
Lunch 1: Herrgårdskyckling serveras med stekt potatis och haricots verts
Dessert: Kladdkaka serveras med vispad grädde
Kvällsmat 1: Potatisgratäng med skinka och tomat (V) servers med sallad
Kvällsmat 2: Smakrik linssoppa (V) med inspiration från Indien serveras med pitabröd (V)
Lunch 1: Dillkött på fläskkött serveras med potatis och rostade rotfrukter
Dessert: Citronfromage
Kvällsmat 1: Risgrynspudding (V) serveras med saftsås
Kvällsmat 2: Smakrik linssoppa (V) med inspiration från Indien serveras med pitabröd (V)