Sehlstedtsgatans, Sockenvägens & Fyrväpplingen Vård & Omsorgsboende - Elias kök
Vecka 39
Med reservation för ändringar.
Lunch 1: Stekt falukorv serveras med potatis, stuvade ärtor och morötter samt blandsallad
Lunch 2: Jordärtskockssoppa serveras med pepparrotsvisp och bröd
Dessert: Fruktcocktail serveras med vispad grädde
Kvällsmat: Blodpudding (V) och potatisbullar med bacon i (V) serveras med lingonsylt
Lunch 1: Fiskfrikassé serveras med potatismos och grön grönsaksblandning
Lunch 2: Kåldolmar serveras med potatis, gräddsås, rårörda lingon och grön grönsaksblandning
Dessert: Vaniljrutor
Kvällsmat: Blomkålssoppa med skinka (V) serveras med nybakt bröd
Lunch 1: Kassler servars med potatis, champinjonsås och broccoli
Lunch 2: Laxpudding (innehåller potatis) serveras med skirat smör och broccoli
Dessert: Citruskräm
Kvällsmat: Makrillröra (K) serveras med tunnbröd och krispsallad
Lunch 1: Fisksoppa med saffran serveras med aioli och nybakt bröd
Lunch 2: Krämig italiensk pastagratäng med kyckling serveras med lyxig ruccolasallad
Dessert: Bärkaka serveras med vispad grädde
Kvällsmat: Köttbullar (V) och potatisgratäng (V)
Lunch 1: Schweizerfärs (köttfärslimpa med färs, skinka och ost) serveras med krämig tomatsås och stekt potatis samt rårivna morötter
Lunch 2: Bohuslänsk fiskgryta serveras med potatis och citronaioli samt rårivna morötter
Dessert: Vaniljglass serveras med chokladsås
Kvällsmat: Kycklingpaj (V) serveras med vitlökssås (K)
Lunch 1: Stekt kotlettrad serveras med rostad potatis, rosépepparsås och brysselkål
Dessert: Kokospäron och vaniljvisp
Kvällsmat: Omelett (V) serveras med prinskorv (V)
Lunch 1: Coq au vin (fransk kycklinggryta) serveras med ris och kokta morötter
Dessert: Ananasmousse
Kvällsmat: Tacorulle (V) serveras med tomatsallad