Göteborgs stad
Sehlstedtsgatans, Sockenvägens & Fyrväpplingen Vård & Omsorgsboende - Elias kök
Vecka 4
Måndag
Stekt falukorv serveras med kokt potatis , stuvad ärtor och morötter samt vitkålssallad
Morotsbiffar serveras med örtsås, kokt potatis och vitkålssallad
Dessert: Äpple-& päronsoppa med madelbiskvier
Kvällsmat: Blodpudding( V), potatisbullar med bacon (V) serveras med *lingonsylt*
Morotsbiffar serveras med örtsås, kokt potatis och vitkålssallad
Dessert: Äpple-& päronsoppa med madelbiskvier
Kvällsmat: Blodpudding( V), potatisbullar med bacon (V) serveras med *lingonsylt*
Tisdag
Panerad strömming serveras med skirat smör, potatismos och rårivna morötter
Lasagne serveras med vitlökssås och rårivna morötter
Dessert: Vad köket har att erbjuda
Kvällsmat: Kycklingfärssoppa (V) med rotfrukter serveras med nybakt bröd
Lasagne serveras med vitlökssås och rårivna morötter
Dessert: Vad köket har att erbjuda
Kvällsmat: Kycklingfärssoppa (V) med rotfrukter serveras med nybakt bröd
Onsdag
Ugnsstekt kassler serveras med potatis, svampsås och kokta bukettgrönsaker
Asiatiskgryta med vegostrips, persika serveras med ris och kokta bukettgrönsaker
Dessert: Aprikoskräm
Kvällsmat: Laxpytt i panna (V) med äggcréme (K)
Asiatiskgryta med vegostrips, persika serveras med ris och kokta bukettgrönsaker
Dessert: Aprikoskräm
Kvällsmat: Laxpytt i panna (V) med äggcréme (K)
Torsdag
Ärtsoppa med fläsk serveras med köttkorv och nybakt bröd
Grekisk grönsaksgratäng serveras med fetaostcreme och spenartsallad med gurka och tomat
Dessert: Pannkaka med bärsylt
Kvällsmat: Tacorulle (V) serveras med tomatsallad (K)
Grekisk grönsaksgratäng serveras med fetaostcreme och spenartsallad med gurka och tomat
Dessert: Pannkaka med bärsylt
Kvällsmat: Tacorulle (V) serveras med tomatsallad (K)
Fredag
Italiensk köttfärslimpa serveras med krämmig tomatsås och rostad potatis samt kokta bukettgrönsaker
Vegetarisk piccata serveras med krämmig tomatsås och basmatiris samt kokta bukettgrönsaker
Dessert: Äpple kanelkompott serveras med vispad vaniljgrädde
Kvällsmat: Varm smörgås med skinkstuvning (V)
Vegetarisk piccata serveras med krämmig tomatsås och basmatiris samt kokta bukettgrönsaker
Dessert: Äpple kanelkompott serveras med vispad vaniljgrädde
Kvällsmat: Varm smörgås med skinkstuvning (V)
Lördag
Västerbottenöverbakad fiskfilé serveras med vitvinssås och potatis samt gröna ärtor
Dessert: Kavargdans med saftsås
Kvällsmat: Rösti (V) med romsås (K) serveras med grönsallad (K)
Dessert: Kavargdans med saftsås
Kvällsmat: Rösti (V) med romsås (K) serveras med grönsallad (K)
Söndag
Kycklinggryta smak av soltorkade tomater serveras med kokt potatis och rostad rotfrukter
Dessert: Ägglikörmousse
Kvällsmat: Blomkål-& broccolisgratäng med rökt skinka (V)
Dessert: Ägglikörmousse
Kvällsmat: Blomkål-& broccolisgratäng med rökt skinka (V)