Sehlstedtsgatans, Sockenvägens & Fyrväpplingen Vård & Omsorgsboende - Elias kök
Vecka 43
Med reservation för ändringar.
Lunch 1: Korvstroganoff serveras med ris samt vitkålssallad med paprika och morot
Lunch 2: Stekt panerad spätta serveras med potatis, dansk remouladsås samt vitkålssallad med paprika och morot
Dessert: Persikohalva serveras med hallongrädde
Kvällsmat: Risgrynspudding (V) serveras med saftsoppa (K)
Lunch 1: Pocherad torskfilé serveras med potatis, ägg- och persiljesås samt rårivna morötter
Lunch 2: Fläskbogsgryta med plommon serveras med potatismos och rårivna morötter
Dessert: Mazarinkaka med sylt
Kvällsmat: Ost- och grönsakssoppa (V) serveras med nybakt bröd
Lunch 1: Köttbullar serveras med potatismos, gräddsås, pressgurka och broccoli
Lunch 2: Svamprisotto serveras med vitlöksbröd och broccoli
Dessert: Apelsin- och ananassoppa serveras med vaniljglass
Kvällsmat: Omelett (V) serveras med rökt makrill (K) och pepparrotscrème (K)
Lunch 1: Kycklingsoppa med nudlar och lime serveras med nybakt bröd
Lunch 2: Morotslasangette med keso serveras med örtaioli och blandsallad
Dessert: Brödpudding serveras med vaniljsås
Kvällsmat: Makaronipudding (V) serveras med lingonsylt
Lunch 1: Bohuslänsk fiskpudding serveras med potatis, skirat smör och ärtor
Lunch 2: Marockansk köttgryta serveras med bulgur och citronyoghurt
Dessert: Äppelkompott serveras med vaniljglass
Kvällsmat: Crepes med skinka och spenat (V) serveras blandsallad (K)
Lunch 1: Höstgryta med svamp och lingon serveras med potatis och morötter
Dessert: Citronfromage
Kvällsmat: Bakad potatis (V) och kycklingröra (K)
Lunch 1: Herrgårdskyckling serveras med stekt potatis och haricots verts
Dessert: Blåbärspaj serveras med vaniljvisp
Kvällsmat: Bratwurst (V) serveras med potatissallad (K) och rostad lök