Sehlstedtsgatans, Sockenvägens & Fyrväpplingen Vård & Omsorgsboende - Elias kök
Vecka 44
Med reservation för ändringar.
Lunch 1: Fläskkorv serveras med senapscrème, rotmos och broccoli
Lunch 2: Krämig fisksoppa serveras med nybakt bröd
Dessert: Blåbärscrêpes serveras med citrongrädde
Kvällsmat: Rotfruktsplättar (V) och prinskorv (V) serveras med örtcrème (K)
Lunch 1: Fiskfrikassé med rotfrukter serveras med potatismos och rårivna morötter
Lunch 2: Kåldolmar serveras med potatis, gräddsås, rårörda lingon och rårivna morötter
Dessert: Kardemummakaka
Kvällsmat: Meny kommer /Krisberedskapsövning
Lunch 1: Baconinlindad köttfärslimpa serveras med potatis, äppelgräddsås och kokta morötter
Lunch 2: Chili sin carne serveras med ris och crème fraiche samt kokta morötter
Dessert: Diplomatkräm
Kvällsmat: Omelett (V) serveras med champinjonstuvning (V)
Lunch 1: Ärtsoppa med fläsk serveras med köttkorv (beställs separat) *grovkornig senap* och nybakt bröd
Lunch 2: Havets lasagne serveras med citronaioli och blandsallad
Dessert: Pannkakor serveras med hallongrädde
Kvällsmat: Hamburgare (V) och bröd serveras med dressing (K), grönsaker och pommes (V)
Lunch 1: Biff Lindström serveras med potatis, löksky och rostade morötter
Lunch 2: Pumpasoppa serveras med rostade pumpafrön och nybakt bröd
Dessert: Äppelpizza serveras med vaniljglass
Kvällsmat: Bakad potatis (V) serveras med tonfiskröra (V)
Lunch 1: Havets Wallenbergare toppade med kapris och rödlök serveras med potatismos,
skirat smör och ärtor
Dessert: Banan- och chokladkaka serveras med vispad grädde
Kvällsmat: Kycklingspett (V) och potatisgratäng (V)
Lunch 1: Bouef bourguignon serveras med potatis och romanescoblandning
Dessert: Jordgubbsmousse toppad med vaniljcrunch
Kvällsmat: Köttfärscrepes (V) serveras med romansallad och rostad vitlöksdressing (K)