Sehlstedtsgatans, Sockenvägens & Fyrväpplingen Vård & Omsorgsboende - Elias kök
Vecka 45
Med reservation för ändringar.
Lunch 1: Isterband serveras med dillstuvad potatis och broccoli
Lunch 2: Laxquneller serveras med potatis, hummersås och broccoli
Dessert: Fruktkeso
Kvällsmat: Blodpudding (V) och potatisbullar (V) serveras med lingonsylt
Lunch 1: Stekt panerad strömming serveras med potatismos, skirat smör och rårörda lingon samt rårivna morötter
Lunch 2: Oxbringa serveras med potatis, pepparrotssås och rårivna morötter
Dessert: Vaniljruta
Kvällsmat: Nikkaluoktasoppa (V) serveras med nybakt bröd
Lunch 1: Ugnsstekt kassler serveras med potatis, champinjonsås och grön grönsaksblandning
Lunch 2: Vegetarisk Tikka masala serveras med basmatiris och grön grönsaksblandning
Dessert: Citruskräm
Kvällsmat: Hot-cod, panerad fisk (V) serveras med potatismos (V) och remouladsås (K)
Lunch 1: Saffransdoftande fisksoppa serveras med aioli och nybakt bröd
Lunch 2: Pastagratäng med kyckling, soltorkade tomater och fetaost serveras med spenatsallad
Dessert: Gustav Adolf bakelse
Kvällsmat: Kycklingpannbiff (V) serveras med potatissallad (K)
Lunch 1: Rökt pannbiff med bacon serveras med potatis, timjanskysås och kokta morötter
Lunch 2: Sojafärssås toppad med riven ost serveras med spagetti och kokta morötter
Dessert: Björnbärssoppa serveras med vaniljglass
Kvällsmat: Omelett (V) och prinskorv (V)
Lunch 1: Helstekt kotlettrad serveras med örtgräddsås, potatis och haricots verts
Dessert: Kladdkaka serveras med vispad grädde
Kvällsmat: Kycklingpaj (V) serveras med vitlökssås (K)
Lunch 1: Coq au vin (fransk kycklinggryta) serveras med ris och grillade grönsaker
Dessert: Farsdags tårta
Kvällsmat: Tacorulle (V) serveras med tomatsallad