Sehlstedtsgatans, Sockenvägens & Fyrväpplingen Vård & Omsorgsboende - Elias kök
Vecka 48
Lunch 1: Stekt fläsk serveras med potatis, bruna bönor och slottsgrönsaker
Lunch 2: Fiskbullar serveras med potatis, dillsås och slottsgrönsaker
Dessert: Mandariner serveras med vispad grädde
Kvällsmat 1: Rösti server(V) as med romsås (K) och grönsallad
Kvällsmat 2: Ost- och grönsakssoppa (V) serveras med bröd
Lunch 1: Stekt makrill serveras med stuvad spenat, potatis och vitkålssallad med fänkål
Dill och citron
Lunch 2: Spagetti och köttfärssås serveras med riven ost och vitkålssallad med fänkål, dill och citron
Dessert: Mjuk persikokaka
Kvällsmat 1: Köttbullar (V/K) potatissallad (K)
Kvällsmat 2: Ost- och grönsakssoppa (V) serveras med bröd
Lunch 1: Kycklingfärsbiff serveras med potatis och örtgräddsås samt rårivna morötter
Lunch 2: Indisk linsgryta Dahl serveras med yoghurtklick, basmatiris och pitabröd
Dessert: Skogsbärskräm
Kvällsmat 1: Omelett (V) serveras med sparrisstuvning (V)
Kvällsmat 2: Ost- och grönsakssoppa (V) serveras med bröd
Lunch 1: Minestronesoppa med nötfärs och pasta serveras med bröd
Lunch 2: Morotslasagnette serveras med sause verte (spenat/örter) och blandsallad
Dessert: Ålandspannkaka serveras med sviskonkompott och vispad grädde
Kvällsmat 1: Bierwurst (V) smakrik korv smaksatt med svartpeppar och vitlök serveras med
potatismos (V) och surkål (V)
Kvällsmat 2: Ost- och grönsakssoppa (V) serveras med bröd
Lunch 1: Skånsk kalops serveras med potatis och rostade rödbetor
Lunch 2: Mandelfisk (MSC märkt torsk) serveras med potatismos och smörsås samt rostade rödbetor
Dessert: Äppel- och päronsoppa serveras med mandelbiskvier
Kvällsmat 1: Grönkålspaj med ädelost (V) serveras med romansallad med apelsindressing (K)
Kvällsmat 2: Champinjonsoppa (V) serveras med vitlöksbröd
Lunch 1: Örtöverbakad fiskfilé (MSC-märkt Sej)serveras med potatismos och sockerärtor
Dessert: Chokladpannacotta
Kvällsmat 1: Kycklingröra med curry (K) serveras med bröd och krispsallad
Kvällsmat 2: Champinjonsoppa (V) serveras med vitlöksbröd
Lunch 1: Plommonspäckad fläskkarré serveras med potatis, gräddsås och brysselkål
Dessert: Saffranskaka serveras med lingongrädde
Kvällsmat 1: Janssons frestelse (V) och prinskorv (V)
Kvällsmat 2: Champinjonsoppa (V) serveras med vitlöksbröd