Sehlstedtsgatans, Sockenvägens & Fyrväpplingen Vård & Omsorgsboende - Elias kök
Vecka 49
Lunch 1: Korv Stroganoff serveras med ris och bukettgrönsaker
Lunch 2: Stekt panerad rödspätta serveras med potatis, tartarsås och bukettgrönsaker
Dessert: Persikohalva serveras med hallongrädde
Kvällsmat 1: Pytt i panna (V) serveras med stekt ägg (V) och *inlagda rödbetor*(K)
Kvällsmat 2: Potatis- och purjolökssoppa (V) serveras med bacontoppning (V) bröd
Lunch 1: Pocherad torskfilé serveras med potatis, ägg- och persiljesås samt rårivna morötter
Lunch 2: Kycklinggryta med aprikoser serveras med ris och rårivna morötter
Dessert: Mazarinkaka med sylt
Kvällsmat 1: Korv Greta (V) ugnsomelett med potatis och falukorv
Kvällsmat 2: Potatis- och purjolökssoppa (V) serveras med bacontoppning (V) bröd
Lunch 1: Köttbullar serveras med potatismos, gräddsås, pressgurka och broccoli
Lunch 2: Tomatrisotto serveras med baguette och broccoli
Dessert: Plommonkräm
Kvällsmat 1: Makrillsröra (K) serveras med bröd och krispsallad
Kvällsmat 2: Potatis- och purjolökssoppa (V) serveras med bacontoppning (V) bröd
Lunch 1: Fransk räk- och fisksoppa serveras med bröd
Lunch 2: Sjömansbiff serveras med saltgurka och spenatsallad
Dessert: Brödpudding serveras med vaniljsås
Kvällsmat 1: Makaronipudding med kalkon (V)
Kvällsmat 2: Potatis- och purjolökssoppa (V) serveras med bacontoppning (V) bröd
Lunch 1: Bohuslänsk fiskpudding (sej- och laxfärs) serveras med potatis, skirat smör och ärtor
Lunch 2: Fläskbogsgryta med plommon serveras med potatismos och ärtor
Dessert: Äppelkompott serveras med vaniljglass
Kvällsmat 1: Spenatomelett (V) serveras med ninonsås (K)
Kvällsmat 2: Smakrik linssoppa (V) med inspiration från Indien serveras med pitabröd (V)
Lunch 1: Herrgårdskyckling serveras med stekt potatis och haricots verts
Dessert: Citronfromage
Kvällsmat 1: Crepes med skinka- och spenat serveras med grönsallad
Kvällsmat 2: Smakrik linssoppa (V) med inspiration från Indien serveras med pitabröd (V)
Lunch 1: Dillkött på fläskbog serveras med potatis och rostade rotfrukter
Dessert: Glögginkokta päronhalvor serveras med vispad grädde
Kvällsmat 1: Risgrynspudding (V) serveras med saftsås
Kvällsmat 2: Smakrik linssoppa (V) med inspiration från Indien serveras med pitabröd (V)