Göteborgs stad
Sehlstedtsgatans, Sockenvägens & Fyrväpplingen Vård & Omsorgsboende - Elias kök
Vecka 5
Måndag
Isterband serveras med dillstuvad potatis och rödkålssallad samt *rödbetor*
Tortellini med tomat och örter serveras med ostsås och rödkålssallad
Dessert: Fruktkeso
Kvällsmat: Omelett (V) med rökt makrill (K) och pepparrotscreme(K)
Tortellini med tomat och örter serveras med ostsås och rödkålssallad
Dessert: Fruktkeso
Kvällsmat: Omelett (V) med rökt makrill (K) och pepparrotscreme(K)
Tisdag
Fiskgryta med rotselleri och fänkål serveras med kokt potatis och kokta morötter
Kycklingklubba serveras med currysås, basmatiris och kokta morötter
Dessert: Drottningkräm
Kvällsmat: Champinjonssoppa (V) med nybakt bröd
Kycklingklubba serveras med currysås, basmatiris och kokta morötter
Dessert: Drottningkräm
Kvällsmat: Champinjonssoppa (V) med nybakt bröd
Onsdag
Kålpudding serveras med kokt potatis ,gräddsås och rårörda lingon samt pressgurka
Chili sin carne serveras med basmatiris
Dessert: Toscapäron med vanilikvarg
Kvällsmat: Sillsmörgås (K) (bröd, sill, gräddfil, ägg)
Chili sin carne serveras med basmatiris
Dessert: Toscapäron med vanilikvarg
Kvällsmat: Sillsmörgås (K) (bröd, sill, gräddfil, ägg)
Torsdag
Köttsoppa serveras med nybakt bröd
Räk- och dillfylld stekt spätta serveras med dillsås och kokt potatis samt kokt blomkål
Dessert: Ostkaka med bärkompott
Kvällsmat: Baconlåda (V)
Räk- och dillfylld stekt spätta serveras med dillsås och kokt potatis samt kokt blomkål
Dessert: Ostkaka med bärkompott
Kvällsmat: Baconlåda (V)
Fredag
Havets Wallenbergare serveras med skirat smör, kokt potatis och gröna ärtor
Broccoli-och ädelostsås serveras med pasta penne och gröna ärtor
Dessert: Blåbärssoppa med mandelbiskvier
Kvällsmat: Mannagrynspudding (V) med bärsylt (K)
Broccoli-och ädelostsås serveras med pasta penne och gröna ärtor
Dessert: Blåbärssoppa med mandelbiskvier
Kvällsmat: Mannagrynspudding (V) med bärsylt (K)
Lördag
Dillkött på fläskkött serveras med kokt potatis och romanescoblandning
Dessert: Chokladpudding med vispad grädde
Kvällsmat: Korv (V) med bröd ,mos (V) och gurkmajonnäs (K)
Dessert: Chokladpudding med vispad grädde
Kvällsmat: Korv (V) med bröd ,mos (V) och gurkmajonnäs (K)
Söndag
Fiskgratäng med fänkål-saffranssås serveras med kokt potatis och rostad brysselkål
Dessert: Barbados banana cake
Dessert: bakad potatis (V) med kycklingröra(K)
Dessert: Barbados banana cake
Dessert: bakad potatis (V) med kycklingröra(K)