Sehlstedtsgatans, Sockenvägens & Fyrväpplingen Vård & Omsorgsboende - Elias kök
Vecka 5
Med reservation för ändringar
Lunch 1: Isterband serveras medpersiljestuvad potatis och broccoli
Lunch 2: Laxquneller serveras med potatis och hummersås samt broccoli
Dessert: Fruktkeso
Kvällsmat 1: Potatisbullar (V) Blodpudding (V) och vitkålslingon (K)
Kvällsmat 2: Sparrissoppa toppad med räkor (V) serveras med bröd
Lunch 1: Stekt strömming serveras med potatismos, skirat smör, rårörda lingon och ärtor
Lunch 2: Kycklinggryta med smak inspirerad av Thailand serveras med basmatiris
Dessert: Tigerkaka serveras med vispad grädde
Kvällsmat 1: Frittata, korv och grönsaksgratäng (V)
Kvällsmat 2: Sparrissoppa toppad med räkor (V) serveras med bröd
Lunch 1: Ugnsstekt kassler serveras med potatis, champinjonsås och rårivna morötter
Lunch 2: Spagetti och sojafärssås serveras med riven ost och rårivna morötter
Dessert: Kräm med aprikos, äpple, russin och ananas
Kvällsmat 1:Rökt skivat kalkonbröst (K) servera med legymsallad (K) och bröd
Kvällsmat 2: Sparrissoppa toppad med räkor (V) serveras med bröd
Lunch 1: Saffransdoftande fisksoppa serveras med aioli och bröd
Lunch 2: Lasagne (Nötfärs) serveras med fetaostkräm och ruccolasallad
Dessert: Kökets ostkaka serveras med kökets jordgubbssylt
Kvällsmat 1: Hamburgare (V) bröd, pommes (V) och tillbehör
Kvällsmat 2: Sparrissoppa toppad med räkor (V) serveras med bröd
Lunch 1: Baconinlindad köttfärslimpa serveras med äppelgräddsås och potatis samt kokta morötter
Lunch 2: Fisk Florentin serveras med potatismos och kokta morötter
Dessert: Körsbärssoppa serveras med vaniljglass
Kvällsmat 1: Bakad potatis (V9 serveras med tonfiskröra (V)
Kvällsmat 2: Kycklingsoppa med rotfrukter (V) serveras med bröd
Lunch 1: Helstekt fläskkotlett serveras med pepparsås och ugnsstekt potatis samt haricots verts
Dessert: Skördepaj (blandade bär) serveras med vaniljsås
Kvällsmat 1: Ost- och skinkomelett (V) serveras med sallad
Kvällsmat 2: Kycklingsoppa med rotfrukter (V) serveras med bröd
Lunch 1: Couq au vin serveras med ris och bukettgrönsaker
Dessert: Jordgubbsmousse serveras med chokladsås
Kvällsmat 1: Tacorullar (V) serveras med tomatsallad
Kvällsmat 2: Kycklingsoppa med rotfrukter (V) serveras med bröd