Sehlstedtsgatans, Sockenvägens & Fyrväpplingen Vård & Omsorgsboende - Elias kök
Vecka 50
Lunch 1: Köttkorv serveras med rotmos och senapscrème samt broccoli
Lunch 2: Krämig fisksoppa serveras med bröd
Dessert: Fruktcocktail serveras med vispad grädde
Kvällsmat 1: Köttfärscrêpes (V) serveras med vitlöksdressad romansallad (K)
Kvällsmat 2: Högsbosoppa (V) serveras med bröd
Lunch 1: Bohuslänsk fiskgryta serveras med potatismos och rårivna morötter
Lunch 2: Kåldolmar serveras med potatis, gräddsås, rårörda lingon och rårivna morötter
Dessert: Mjuk kardemummakaka serveras med vispad grädde
Kvällsmat 1: Kycklingspett (V) serveras med potatisgratäng (V)
Kvällsmat 2: Högsbosoppa (V) serveras med bröd
Nobel lunch
Förrätt: Saltbakade svenska betor serveras med Chevrékräm toppad med honung och rostade pumpakärnor
Varmrätt: Kycklingterrin serveras med brynt kycklingsky, potatisbakelse och en ragu på sojabönor, svamp, rotselleri samt svenska äpplen
Dessert: Vaniljkokta svenska plommon serveras med kanelkryddas mascarponekräm
Kvällsmat 1: Ostomelett (V) serveras med baconcrème (K)
Kvällsmat 2: Högsbosoppa (V) serveras med bröd
Lunch 1: Ärtsoppa med fläsk serveras med köttkorv (beställs separat under sås) *senap*
och bröd
Lunch 2: Havets lasagne serveras med citronaioli och blandsallad
Dessert: Pannkakor serveras med hallongrädde
Kvällsmat 1: Vårrullar (V) serveras med sweet chilikräm (K) och spettskålssallad (K)
Kvällsmat 2: Högsbosoppa (V) serveras med bröd
Lunch 1: Baconinlindad köttfärslimpa serveras med potatis, äppelgräddsås och morötter
Lunch 2: Chili sin carne serveras med ris, crème fraiche och morötter
Dessert: Fruktkräm
Kvällsmat 1: Prinskorv (V) serveras med rotfruktsgratäng (V)
Kvällsmat 2: Vegetarisk Cowboysoppa (V) serveras med aioli (K) och bröd
(soppa med bland annat bönor, tomat, tacokrydda)
Lunch 1: Fiskgratäng med dill och räkor serveras med potatismos och sockerärtor
Dessert: Lussekatt
Kvällsmat 1: Broccoli- och skinkpaj (V) serveras med sallad och Rhode Islandsås (K)
Kvällsmat 2: Vegetarisk Cowboysoppa (V) serveras med aioli (K) och bröd
Lunch 1: Boeuf bourguignon serveras med potatis och romanescoblandning
Dessert: Apelsinris
Kvällsmat 1: Sillsmörgås (K) (senapssill, löksill, bröd och kokt ägg)
Kvällsmat 2: Vegetarisk Cowboysoppa (V) serveras med aioli (K) och bröd