Omsorgen

Göteborgs stad

Sehlstedtsgatans, Sockenvägens & Fyrväpplingen Vård & Omsorgsboende - Elias kök

Vecka 9

Måndag
Fläskkorv serveras med senapssås och rotmos samt vitkålssallad med morot och paprika
Laxbullar (meny ändring) serveras med sandefjordsås och kokt potatis samt vitkålssallad med morot och paprika
Dessert: Päron med vaniljkvarg
Kvällsmat: Laxomelett (V) med ninonsås (K)
Tisdag
Pocherad koljafilé serveras med vitvinssås och potatis samt gröna ärtor
Nasi goreng med kyckling serveras med sweet chilicréme och gröna ärtor
Dessert: Silviakaka
Kvällsmat: Örtkryddad köttsoppa (V)med bröd
Onsdag
Flygande Jakob serveras med ris och rostad blomkål
Morotsbiff serveras med örtsås och kokt potatis samt rostadblomkål
Dessert: Aprikos-äpple-ananas-&russinkräm
Kvällsmat: Varm smörgås med champinjonstuvning (V)
Torsdag
Fisksoppa med saffran serveras med aioli och bröd
Rödbetslasagne med chevréost serveras med rostad vitlökdressing och ruccolasallad med gurka och tomat
Dessert: Kvargdans med bärkompott
Kvällsmat: Pyttipanna med stekt ägg (V)
Fredag
Rökt pannbiff med stekt lök serveras med gräddsås och kokt potatis samt brytbönor
Krämig pastasås med lax serveras med pasta penne samt brytbönor
Dessert: Körsbärssoppa med vaniljglass
Kvällsmat: Lunchkorv (V) serveras med mos och gurkmajonnäs (K)
Lördag
Bryggargryta med nötbog serveras med kokt potatis och kokta bukettgrönsaker
Dessert: Kladdkaka med grädde
Kvällsmat: Färgglad grönsakspaj (V) och örtcréme (K)
Söndag
Skinkstek serveras med rosépepparsås och rostad potatis samt brysselkål
Dessert: Mangopannacotta
Kvällsmat: Mannagrynspudding (V) med bärsylt (K)