Omsorgen

Göteborgs stad

Solängens Träffpunkt

Vecka 17

Måndag
Annandags påsk:
Lunch: Inkokt lax serveras med hollandaisesås, gurksallad med dill och tomat och kokt potatis
Dessert: Citronfromage
Tisdag
Lunch 1: Sprödbakad västerhavsfisk serveras med tartarsås och kokt potatis
Lunch 2: Köttbullar med gräddsås serveras med potatismos
Dagens gröna: Gröna ärtor
Dessert: Vit chokladmousse
Onsdag
Lunch 1: Kåldolmar med gräddsås serveras med kokt potatis
Lunch 2: Kikärtsbiff med fetaost serveras med rosépepparsås och kokt potatis
Dagens gröna: Romanescoblandning
Dessert: Krusbärskräm
Torsdag
Lunch 1: Gulaschsoppa med nötfärs serveras med bröd
Lunch 2: Skomakarlåda med skysås
Dagens gröna: Blandsallad med tomat och gurka
Dessert: Pannkakor med vispad grädde och *sylt*
Fredag
Lunch 1: Biff Lindström serveras med skysås och stekt potatis
Lunch 2: Kräftströmming serveras med potatismos
Dagens gröna: Isbergssallad med tomat och gurka
Dessert: Hallonmousse
Lördag
Lunch: Västerbottenöverbakad laxfilé serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Slottsgrönsaker
Dessert: Vaniljglass med chokladsås
Söndag
Lunch: Burgundisk nötköttsgryta serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Kokta bukettgrönsaker
Dessert: Kökets bakelse