Göteborgs stad
Solängens Träffpunkt
Vecka 18
Måndag
Lunch 1: Lunchkorv serveras med stuvade ärtor- och morötter samt kokt potatis
Lunch 2: Kycklinggryta med bambusskott serveras med kokt ris
Dagens gröna: Romanescoblandning
Dessert: Apelsinsoppa med ananas serveras med skorpor
Lunch 2: Kycklinggryta med bambusskott serveras med kokt ris
Dagens gröna: Romanescoblandning
Dessert: Apelsinsoppa med ananas serveras med skorpor
Tisdag
Lunch 1: Stekt strömming serveras med rårörda lingon, skirat smör och potatismos
Lunch 2: Chili con carne serveras med ris
Dagens gröna: Slottsgrönsaker
Dessert: Chokladpudding serveras med vispad grädde
Lunch 2: Chili con carne serveras med ris
Dagens gröna: Slottsgrönsaker
Dessert: Chokladpudding serveras med vispad grädde
Onsdag
Lunch 1: Krämig fisksoppa serveras med bröd
Lunch 2: Rimmad fläskbog serveras med pepparrotssås och kokt potatis
Dagens gröna: Pizzasallad
Dessert: Plommonkräm
Lunch 2: Rimmad fläskbog serveras med pepparrotssås och kokt potatis
Dagens gröna: Pizzasallad
Dessert: Plommonkräm
Torsdag
1 Maj: Kycklingfilé serveras med charonsås och potatisgratäng
Dagens gröna: Blandsallad med gurka och tomat
Dessert: Gräddtårta
Dagens gröna: Blandsallad med gurka och tomat
Dessert: Gräddtårta
Fredag
Lunch 1: Kycklinglasagnette
Lunch 2: Skinkschnitzel serveras med skysås och klyftpotatis
Dagens gröna: Kokta morötter
Dessert: Hallonmousse
Lunch 2: Skinkschnitzel serveras med skysås och klyftpotatis
Dagens gröna: Kokta morötter
Dessert: Hallonmousse
Lördag
Lunch: Panerad fisk serveras med dansk remouladsås och kokt potatis
Dagens gröna: Spenatsallad med gurka och tomat
Dessert: Mandariner med vispad grädde
Dagens gröna: Spenatsallad med gurka och tomat
Dessert: Mandariner med vispad grädde
Söndag
Lunch: Skånsk kalops serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Bukettgrönsaker
Dessert: Kanelstekta äpplen serveras med vaniljglass
Dagens gröna: Bukettgrönsaker
Dessert: Kanelstekta äpplen serveras med vaniljglass