Göteborgs stad
Solängens Träffpunkt
Vecka 19
Måndag
Lunch 1: Köttkorv med pepparrotsås serveras med kokt potatis
Lunch 2: Biff Stroganoff serveras med ris
Dagens gröna: Broccoli
Dessert: Björnbärskräm
Lunch 2: Biff Stroganoff serveras med ris
Dagens gröna: Broccoli
Dessert: Björnbärskräm
Tisdag
Lunch 1: Gravad lax med kall citron- och dillsås serveras med kokt potatis
Lunch 2: Rödbetsbiff serveras med tzatziki och kokt potatis
Dagens gröna: Gröna ärtor
Dessert: Lingonfromage
Lunch 2: Rödbetsbiff serveras med tzatziki och kokt potatis
Dagens gröna: Gröna ärtor
Dessert: Lingonfromage
Onsdag
Lunch 1: Italiensk köttfärslimpa serveras med en krämig tomatsås och pasta
Lunch 2: Blomkål- och broccoligratäng med kassler
Dagens gröna: Romanescoblandning
Dessert: Blåbärssoppa
Lunch 2: Blomkål- och broccoligratäng med kassler
Dagens gröna: Romanescoblandning
Dessert: Blåbärssoppa
Torsdag
Lunch 1: Spenatsoppa serveras med ägghalva och bröd
Lunch 2: Lasagnette Bolognese
Dagens gröna: Blandsallad med gurka och tomat
Dessert: Drottningpaj med vaniljsås
Lunch 2: Lasagnette Bolognese
Dagens gröna: Blandsallad med gurka och tomat
Dessert: Drottningpaj med vaniljsås
Fredag
Lunch 1: Kycklingfärsbiff serveras med kall currysås och kokt ris
Lunch 2: Fläskfärsgryta med svamp och purjolök serveras med rostad potatis
Dagens gröna: Kokta morötter
Dessert: Kärleksmums
Lunch 2: Fläskfärsgryta med svamp och purjolök serveras med rostad potatis
Dagens gröna: Kokta morötter
Dessert: Kärleksmums
Lördag
Lunch: Thaigryta med fisk och grön curry serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Slottsgrönsaker
Dessert: Päron med vispad grädde
Dagens gröna: Slottsgrönsaker
Dessert: Päron med vispad grädde
Söndag
Lunch: Fläskkarré serveras med gräddsås och kokt potatis
Dagens gröna: Pressgurka
Dessert: Brylépudding
Dagens gröna: Pressgurka
Dessert: Brylépudding