Göteborgs stad
Solängens Träffpunkt
Vecka 24
Måndag
Lunch 1: Bratwurst serveras med stuvade ärtor- och morötter samt kokt potatis
Lunch 2: Orientalisk kycklinggryta serveras med ris
Dagens gröna: Romanescoblandning
Dessert: Rabarbersoppa
Lunch 2: Orientalisk kycklinggryta serveras med ris
Dagens gröna: Romanescoblandning
Dessert: Rabarbersoppa
Tisdag
Lunch 1: Fiskbullar med dillsås serveras med kokt potatis
Lunch 2: Chili con carne serveras med kokt ris
Dagens gröna: Slottsgrönsaker
Dessert: Chokladpudding med vispad grädde
Lunch 2: Chili con carne serveras med kokt ris
Dagens gröna: Slottsgrönsaker
Dessert: Chokladpudding med vispad grädde
Onsdag
Lunch 1: Baconlindad köttfärslimpa med gräddås och kokt potatis
Lunch 2: Kycklingsallad och Rhode Island dressing
Dagens gröna: Slottsgrönsaker
Dessert: Citruskräm
Lunch 2: Kycklingsallad och Rhode Island dressing
Dagens gröna: Slottsgrönsaker
Dessert: Citruskräm
Torsdag
Lunch 1: Spenatsoppa med ägghalva och bröd
Lunch 2: Fläskköttsgryta med ädelost serveras med ris
Dagens gröna: Isbergssallad med gurka och tomat
Dessert: Äpplepaj serveras med vaniljsås
Lunch 2: Fläskköttsgryta med ädelost serveras med ris
Dagens gröna: Isbergssallad med gurka och tomat
Dessert: Äpplepaj serveras med vaniljsås
Fredag
Lunch 1: Lasagne
Lunch 2: Skinkschnitzel serveras med bearnaisesås och klyftpotatis
Dagens gröna: Kokta morötter
Dessert: Jordgubbsmousse
Lunch 2: Skinkschnitzel serveras med bearnaisesås och klyftpotatis
Dagens gröna: Kokta morötter
Dessert: Jordgubbsmousse
Lördag
Lunch: Panerad fisk med dansk remouladsås serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Gröna ärtor
Dessert: Mandariner med grädde
Dagens gröna: Gröna ärtor
Dessert: Mandariner med grädde
Söndag
Lunch: Skånsk kalops serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Bukettgrönsaker
Dessert: Kanelstekta äpplen med vaniljglass
Dagens gröna: Bukettgrönsaker
Dessert: Kanelstekta äpplen med vaniljglass