Göteborgs stad
Solängens Träffpunkt
Vecka 3
Måndag
Lunch 1: Stekt falukorv serveras med stuvade morötter och kokt potatis
Lunch 2: Spagetti á la Carbonara
Dagens gröna: Pizzasallad
Dessert: Ägglikörmousse
Lunch 2: Spagetti á la Carbonara
Dagens gröna: Pizzasallad
Dessert: Ägglikörmousse
Tisdag
Lunch 1: Panerad spätta serveras med dansk remouladsås och kokt potatis
Lunch 2: Lasagnette Bolognese
Dagens gröna: Gröna ärtor
Dessert: Bärkvarg
Lunch 2: Lasagnette Bolognese
Dagens gröna: Gröna ärtor
Dessert: Bärkvarg
Onsdag
Lunch 1: Oxjärpar med gräddsås serveras med kokt potatis
Lunch 2: Flygande Jakob serveras med ris
Dagens gröna: Rivna morötter
Dessert: Blåbärskräm
Lunch 2: Flygande Jakob serveras med ris
Dagens gröna: Rivna morötter
Dessert: Blåbärskräm
Torsdag
Lunch 1: Färgglad fisksoppa serveras med bröd
Lunch 2: Sjömansbiff
Dagens gröna: Bukettgrönsaker
Dessert: Pannkakor servera med grädde och *sylt*
Lunch 2: Sjömansbiff
Dagens gröna: Bukettgrönsaker
Dessert: Pannkakor servera med grädde och *sylt*
Fredag
Lunch 1: Pannbiff med stekt lök, skysås och rostad potatis
Lunch 2: Fiskgratäng med dill och räkor serveras med potatismos
Dagens gröna: Ångad broccoli
Dessert: Äpplekaka med vaniljsås
Lunch 2: Fiskgratäng med dill och räkor serveras med potatismos
Dagens gröna: Ångad broccoli
Dessert: Äpplekaka med vaniljsås
Lördag
Lunch: Kycklingfilé med dragonsås och potatisgratäng
Dagens gröna: Slottsgrönsaker
Dessert: Jordgubbsmousse
Dagens gröna: Slottsgrönsaker
Dessert: Jordgubbsmousse
Söndag
Lunch: Fiskgryta med selleri- och fänkål serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Kokta morötter
Dessert: Persikohalva med vispad grädde
Dagens gröna: Kokta morötter
Dessert: Persikohalva med vispad grädde