Göteborgs stad
Solängens Träffpunkt
Vecka 38
Med reservation för ändringar.
Måndag
Måndag: Lunch 1: Knackwurst serveras med stuvad vitkål och kokt potatis
Lunch 2: Kycklinglevergryta med bacon serveras med kokt ris
Dagens gröna: Kokta morötter
Dessert: Blåbärskräm
Tisdag
Lunch 1: Pasta serveras med en krämig laxsås
Lunch 2: Hermanssonslåda
Dagens gröna: Bukettgrönsaker
Dessert: Fruktcocktail med vaniljvisp
Onsdag
Lunch 1: Kålpudding med gräddsås och kokt potatis
Lunch 2: Rödbetsbiff serveras med tzatziki och kokt potatis
Dagens gröna: Smörslungade morötter
Dessert: Hallonkräm
Torsdag
Lunch 1:Ärtsoppa med fläsk serveras med bröd
Lunch 2: Lasagne
Dagens gröna: Pizzasallad
Dessert: Pannkakor med vispad grädde och sylt
Fredag
Lunch 1: Coq au vin serveras med ris
Lunch 2: Stekt fläsk med bruna bönor serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Broccoli
Dessert: Chokladpudding med vispad grädde
Lördag
Lunch: Pocherad torskfilé serveras med ägg- och persiljesås och kokt potatis
Dagens gröna: Rivna morötter
Dessert: Vaniljglass med kolasås
Söndag
Lunch: Indisk lammgryta serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Romanbönor
Dessert: Morotskaka