Göteborgs stad
Solängens Träffpunkt
Vecka 39
Med reservation för ändringar.
Måndag
Lunch 1: Stekt falukorv serveras med stuvade ärtor och morötter samt kokt potatis
Lunch 2: Pasta â la Carbonara
Dagens gröna: Pizzasallad
Dessert: Fruktkeso
Tisdag
Lunch 1: Havets Wallenbergare serveras med skirat smör och potatismos
Lunch 2: Fläskytterfilé serveras med rosepepparsås och kokt potatis
Dagens gröna: Gröna ärtor
Dessert: Pumpakaka serveras med kardemummagrädde
Onsdag
Lunch 1: Baconlindad köttfärslimpa serveras med blandsvampsås och kokt potatis
Lunch 2: Marockansk kycklinggryta med inlagda citroner och ris
Dagens gröna: Romanescoblandning
Dessert: Höstens päronkaka serveras med vispad grädde
Torsdag
Lunch 1: Ärtsoppa med fläsk serveras med bröd
Lunch 2: Moussaka med
Dagens gröna: Blandad råkostsallad
Dessert: Pannkakor med sylt
Fredag
Lunch 1: Kålpudding serveras med cidersås och kokt potatis
Lunch 2: Fisk à la Chermola serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Kokta morötter
Dessert: Ägglikörmousse
Lördag
Lunch: Viltskavsgryta med lingon serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Spenatsallad med tomat och gurka
Dessert: Chokladpannacotta toppad med mandarin
Söndag
Lunch: Halstrad laxfilé serveras med rostad vitlökssky och kokt potatis
Dagens gröna: Haricots verts
Dessert: Skördepaj med vaniljsås