Omsorgen

Göteborgs stad

Solängens Träffpunkt

Vecka 40

Med reservation för ändringar.

Måndag
Lunch 1:    Stekt falukorv serveras med stuvad vitkål och kokt potatis
Lunch 2:    Chiligryta serveras med en klick smetana och ris
Dagens gröna: Picklad rödlök
Dessert:    Björnbärskräm
Tisdag
Lunch 1:    Panerad fisk serveras med dill- och citronsås och kokt potatis
Lunch 2:    Fläskköttsgryta med svamp och paprika serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Broccoli
Dessert:    Basbousa (mannagrynskaka)
Onsdag
Lunch 1:    Rökt pannbiff serveras med timjanskysås och kokt potatis
Lunch 2:    Italiensk kycklinggratäng serveras med pasta
Dagens gröna: Kokta morötter
Dessert:    Äpplekompott med vaniljglass
Torsdag
Lunch 1:    Gotlandssoppa serveras med focaccia- bröd
Lunch 2:    Lasagne med spenat, svamp och taleggio  
Dagens gröna: Blandad råkostsallad
Dessert:    Pannkakor med grädde
Fredag
Lunch 1:    Kycklingschnitzel serveras med pepparcrême och rostad potatis
Lunch 2:    Fisk Bordelaise med citronsmörsås serveras med potatismos
Dagens gröna: Gröna ärtor
Dessert: Vit chokladmousse serveras med chokladsmul
Lördag
Lunch:    Pocherad torskfilé serveras med sandefjordsås och kokt potatis
Dagens gröna: Haricots verts
Dessert: Morotskaka med frosting
Söndag
Lunch:    Höstgryta med svamp- och lingon serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Rostade morötter
Dessert:     Tiramisu