Omsorgen

Göteborgs stad

Solängens Träffpunkt

Vecka 41

Med reservation för ändringar.

Måndag
Lunch 1:    Bratwurst serveras med surkål, senapscreme och potatismos
Lunch 2:    Kycklinggryta med mango chutney serveras med ris
Dagens gröna: Broccoli
Dessert:    Citruskräm
Tisdag
Lunch 1:    Fänkålsbakad torskfilé serveras med skirat smör och kokt potatis
Lunch 2:    Rödbetsbiff med chèvrecreme och klyftpotatis
Dagens gröna: Gröna ärtor
Dessert:    Päronkaka med vispad grädde
Onsdag
Lunch 1:    Köttfärslåda med plommon serveras med gräddsås och kokt potatis
Lunch 2:    Fisk piccata med tomatsås och basmatiris
Dagens gröna: Rostad blomkål
Dessert:    Lingonfromage
Torsdag
Lunch 1:    Fisksoppa â la Kungshaga serveras med aioli och bröd
Lunch 2:    Sjömansbiff 
Dagens gröna: Råkostsallad
Dessert:    Baskisk cheesecake med körsbärskompott
Fredag
Lunch 1:    Saltimbocca med salvia- skysås och rostad potatis med rotfrukter
Lunch 2:    Spaghetti med köttfärssås
Dagens gröna: Rivna morötter
Dessert:    Exotisk fruktsallad med vispad grädde
Lördag
Lunch:    Halstrad laxfilé serveras med chilihollaindaise och kokt potatis
Dagens gröna: Smörslungade sockerärtor med spetskål och dill
Dessert:    Pannacotta med björnbärsspegel
Söndag
Lunch:    Viltstek serveras med gräddsås och potatisgratäng
Dagens gröna: Brysselkål
Dessert:    Chokladpudding med vispad grädde