Göteborgs stad
Solängens Träffpunkt
Vecka 41
Med reservation för ändringar.
Måndag
Lunch 1: Bratwurst serveras med surkål, senapscreme och potatismos
Lunch 2: Kycklinggryta med mango chutney serveras med ris
Dagens gröna: Broccoli
Dessert: Citruskräm
Tisdag
Lunch 1: Fänkålsbakad torskfilé serveras med skirat smör och kokt potatis
Lunch 2: Rödbetsbiff med chèvrecreme och klyftpotatis
Dagens gröna: Gröna ärtor
Dessert: Päronkaka med vispad grädde
Onsdag
Lunch 1: Köttfärslåda med plommon serveras med gräddsås och kokt potatis
Lunch 2: Fisk piccata med tomatsås och basmatiris
Dagens gröna: Rostad blomkål
Dessert: Lingonfromage
Torsdag
Lunch 1: Fisksoppa â la Kungshaga serveras med aioli och bröd
Lunch 2: Sjömansbiff
Dagens gröna: Råkostsallad
Dessert: Baskisk cheesecake med körsbärskompott
Fredag
Lunch 1: Saltimbocca med salvia- skysås och rostad potatis med rotfrukter
Lunch 2: Spaghetti med köttfärssås
Dagens gröna: Rivna morötter
Dessert: Exotisk fruktsallad med vispad grädde
Lördag
Lunch: Halstrad laxfilé serveras med chilihollaindaise och kokt potatis
Dagens gröna: Smörslungade sockerärtor med spetskål och dill
Dessert: Pannacotta med björnbärsspegel
Söndag
Lunch: Viltstek serveras med gräddsås och potatisgratäng
Dagens gröna: Brysselkål
Dessert: Chokladpudding med vispad grädde