Solängens Träffpunkt
Vecka 46
Med förbehåll för avvikelser
Lunch 1: Spaghetti med köttfärssås
Lunch 2: Fiskgratäng med purjolök- och kaviar serveras med potatismos
Dagens gröna: Broccoli
Dessert: Lingonfromage
Lunch 1: Pocherad torsk serveras med ägg- och persiljesås och kokt potatis
Lunch 2: Fransk kycklinggryta med dragon- och äpple serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Gröna ärtor
Dessert: Kesokaka med apelsingrädde
Lunch 1: Stekt fläsk serveras med raggmunk och rårörda lingon
Lunch 2: Bohuslänsk fiskpudding serveras med skirat smör och kokt potatis
Dagens gröna: Rivna morötter
Dessert: Äppelkräm med kanel
Lunch 1: Köttsoppa serveras med pepparrotsvisp och bröd
Lunch 2: Wokade nudlar med kyckling serveras med sweet chilisås
Dagens gröna: Råkostsallad
Dessert: Skördepaj med vaniljvisp
Lunch 1: Biff Lindström serveras med skysås och kokt potatis
Lunch 2: Oxbringa serveras med en ört- och senapscreme samt rostad potatis med rotfrukter
Dagens gröna: Bukettgrönsaker
Dessert: Bakad ananas och vaniljglass
Lunch: Örtöverbakad fisk serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Picklad fänkålsallad
Dessert: Brownie med salt kola
Lunch: Boeuf Bourgignon serveras med potatispuré
Dagens gröna: Haricots verts
Dessert: Pannacotta med bärkompott