Omsorgen

Göteborgs stad

Solängens Träffpunkt

Vecka 49

Med förbehåll för ändringar

Måndag

Lunch 1: Köttkorv serveras med pepparrotssås och kokt potatis

Lunch 2: Dhal, indisk linsgryta, serveras med basmatiris

Dagens gröna: Brysselkål

Dessert: Fruktcocktail serveras med mandelmascarpone

Tisdag

Lunch 1: Gratinerad kassler med ananas serveras med kokt potatis

Lunch 2: Smörstekt fisk serveras med en kall kaprissås och kokt potatis

Dagens gröna: Broccoli

Dessert: Blåbärskräm

Onsdag

Lunch 1: Havets Wallenbergare serveras med citronsmörsås och kokt potatis

Lunch 2: Italiensk kycklinggratäng serveras med pasta

Dagens gröna: Vitkålsallad med fänkål och dill

Dessert: Hallonpaj serveras med vaniljsås

Torsdag

Lunch 1: Ärtsoppa med fläsk serveras med bröd

Lunch 2: Bohuslänsk fiskpudding med skirat smör och kokt potatis

Dagens gröna: Gröna ärtor

Dessert: Pannkakor serveras med vispad grädde

Fredag

Lunch 1: Panerad kyckling serveras med pepparcreme och rostad potatis

Lunch 2: Bayersk nötköttsgryta och kokt potatis

Dagens gröna: Haricots verts

Dessert: Äpplekompott serveras med vaniljkvarg

Lördag

Lunch: Laxfärserad spätta serveras med vitvinssås och kokt potatis

Dagens gröna: Gröna ärtor

Dessert: Prinsessbakelse

Söndag

Lunch: Plommonspäckad fläskkarré serveras med äpplegräddsås och kokt potatis

Dagens gröna: Rödkål

Dessert: Glöggkokta päron serveras med ingefärsgrädde