Solängens Träffpunkt
Vecka 49
Med förbehåll för ändringar
Lunch 1: Köttkorv serveras med pepparrotssås och kokt potatis
Lunch 2: Dhal, indisk linsgryta, serveras med basmatiris
Dagens gröna: Brysselkål
Dessert: Fruktcocktail serveras med mandelmascarpone
Lunch 1: Gratinerad kassler med ananas serveras med kokt potatis
Lunch 2: Smörstekt fisk serveras med en kall kaprissås och kokt potatis
Dagens gröna: Broccoli
Dessert: Blåbärskräm
Lunch 1: Havets Wallenbergare serveras med citronsmörsås och kokt potatis
Lunch 2: Italiensk kycklinggratäng serveras med pasta
Dagens gröna: Vitkålsallad med fänkål och dill
Dessert: Hallonpaj serveras med vaniljsås
Lunch 1: Ärtsoppa med fläsk serveras med bröd
Lunch 2: Bohuslänsk fiskpudding med skirat smör och kokt potatis
Dagens gröna: Gröna ärtor
Dessert: Pannkakor serveras med vispad grädde
Lunch 1: Panerad kyckling serveras med pepparcreme och rostad potatis
Lunch 2: Bayersk nötköttsgryta och kokt potatis
Dagens gröna: Haricots verts
Dessert: Äpplekompott serveras med vaniljkvarg
Lunch: Laxfärserad spätta serveras med vitvinssås och kokt potatis
Dagens gröna: Gröna ärtor
Dessert: Prinsessbakelse
Lunch: Plommonspäckad fläskkarré serveras med äpplegräddsås och kokt potatis
Dagens gröna: Rödkål
Dessert: Glöggkokta päron serveras med ingefärsgrädde