Omsorgen

Göteborgs stad

Solängens Träffpunkt

Vecka 5

Måndag
Lunch 1: Köttkorv med senapssås och kokt potatis
Lunch 2: Chicken â la King serveras med kokt ris
Dagens gröna: Ångad broccoli
Dessert: Päronkräm
Tisdag
Lunch 1: Fiskfärsbiff serveras med vitvinssås och kokt potatis
Lunch 2: Stekt fläsk med bruna bönor och kokt potatis
Dagens gröna: Gröna ärtor
Dessert: Vit chokladmousse
Onsdag
Lunch 1: Kåldolmar med gräddsås serveras med kokt potatis
Lunch 2: Kikärtsbiff med fetaost serveras med rosépepparsås och kokt potatis
Dagens gröna: Romanescoblandning
Dessert: Krusbärskräm
Torsdag
Lunch 1: Gulaschsoppa med nötfärs serveras med bröd
Lunch 2: Kroppkaka med skirat smör och rårörda lingon
Dagens gröna: Blandsallad
Dessert: Kökets kaka serveras med vispad grädde
Fredag
Lunch 1: Biff Lindström och skysås serveras med stekt potatis
Lunch 2: Kräftströmming serveras med potatismos
Dagens gröna: Isbergsallad med gurka och tomat
Dessert: Hallonmousse
Lördag
Lunch: Creme frâiche och västerbottenbakad lax serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Slottsgrönsaker
Dessert: Vaniljglass med chokladsås
Söndag
Lunch: Burgundisk köttgryta serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Bukettgrönsaker
Dessert: Kökets bakelse