Solängens Träffpunkt
Vecka 50
Med reservation för ändringer
Lunch 1: Isterband serveras med dillstuvad potatis
Lunch 2: Fisk Florentine serveras med potatismos
Dagens gröna: Bukettgrönsaker
Dessert: Fruktkräm
Lunch 1: Rimmad fläskbog serveras med senapscreme och rotmos
Lunch 2: Kyckling i röd currysås serveras med basmatiris
Dagens gröna: Broccoli
Dessert: Cheesecakemousse med hjortron
Nobelmiddag:
Förrätt: Saltbakade betor serveras med getostcreme
Huvudrätt: Kycklingterrine med en brynt kycklingsky, bönragu samt potatisbakelse
Dessert: Vaniljkokta plommon med kanelkräm
Lunch 1: Spenatsoppa med ägghalva serveras med bröd
Lunch 2: Grekisk biff serveras med fetaostcreme samt rostad potatis- och rotfrukter
Dagens gröna: Rotsellerislaw
Dessert: Ostkaka med kardemummaklick
Lunch 1: Köttbullar serveras med gräddsås och potatismos
Lunch 2: Chili sin carne serveras med en klick creme frâiche och ris
Dagens gröna: Kokta morötter
Dessert: Bärkräm
Lunch: Pepparrotsbakad fisk serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Gröna ärtor
Dessert: Lussekatt
Lunch: Coq au vin serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Romanescoblandning
Dessert: Lingonfromage serveras med saffransgrädde