Omsorgen

Göteborgs stad

Solängens Träffpunkt

Vecka 8

Måndag
Lunch 1: Korv Stroganoff serveras med kokt ris
Lunch 2: Quorngryta med vin- och vitlök serveras med kokt ris
Dagens grönsaker: Kokta morötter
Dessert: Blåbärskräm
Tisdag
Lunch 1: Fiskgratäng med purjolök- och kaviar serveras med kokt potatis
Lunch 2: Hermanssons låda
Dagens gröna: Bukettgrönsaker
Dessert: Fruktcocktail serveras med vaniljvisp
Onsdag
Lunch 1: Wallenbergare serveras med skirat smör och potatismos
Lunch 2: Kycklingklubba serveras med bearnaisesås och rostad potatis
Dagens gröna: Gröna ärtor
Dessert: Rabarberkräm
Torsdag
Lunch 1: Köttsoppa serveras med bröd
Lunch 2: Lasagne
Dagens gröna: Pizzasallad
Dessert: Ostkaka med vispad grädde
Fredag
Lunch 1: Fransk kycklinggryta med dragon- och äpple serveras med basmatiris
Lunch 2: Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Dagens gröna: Broccoli
Dessert: Hallonpaj serveras med vaniljsås
Lördag
Lunch: Pocherad torskfilé serveras med ägg- och persiljesås och kokt potatis
Dagens gröna: Rivna morötter
Dessert: Vaniljglass med kolasås
Söndag
Lunch: Dillkött serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Romanbönor
Dessert: Morotskaka med frosting