Göteborgs stad
Solgläntans och Solbackens Vård & Omsorgsboende
Vecka 25
Måndag
Lunch 1: Gratinerad falukorv med äpple, lök och tomat serveras med potatismos
Lunch 2: Biff Stroganoff serveras med *kokt ris*
Dagens gröna: *Broccoli*
Dessert: Vinbärskräm
Lunch 2: Biff Stroganoff serveras med *kokt ris*
Dagens gröna: *Broccoli*
Dessert: Vinbärskräm
Tisdag
Lunch 1: Panerad fisk serveras med kall citron- och dillsås och *kokt potatis*
Lunch 2: Broccoli- och quinoabiff serveras med örtsås och *kokt potatis*
Dagens gröna: *Gröna ärtor*
Dessert: Lingonfromage
Lunch 2: Broccoli- och quinoabiff serveras med örtsås och *kokt potatis*
Dagens gröna: *Gröna ärtor*
Dessert: Lingonfromage
Onsdag
Lunch 1: Italienska köttbullar serveras med en krämig tomatsås och *pasta*
Lunch 2: Kycklingsoppa med ädelost serveras med bröd
Dagens gröna: *Romanescoblandning*
Dessert: Blåbärssoppa
Lunch 2: Kycklingsoppa med ädelost serveras med bröd
Dagens gröna: *Romanescoblandning*
Dessert: Blåbärssoppa
Torsdag
Lunch 1: Köttsoppa och bröd
Lunch 2: Nudelwok med kyckling serveras med sweet chilisås
Dagens gröna: *Blandsallad med gurka och tomat*
Dessert: Pannkaka serveras med vispad grädde och *sylt*
Lunch 2: Nudelwok med kyckling serveras med sweet chilisås
Dagens gröna: *Blandsallad med gurka och tomat*
Dessert: Pannkaka serveras med vispad grädde och *sylt*
Fredag
Midsommar:
Midsommarbuffé
Dessert: Färska jordgubbar med vispad grädde
Kvällsmat: Västerbottenpaj (V) serveras med syltad rödlök (K) och *jungfrusallad* (K)
Midsommarbuffé
Dessert: Färska jordgubbar med vispad grädde
Kvällsmat: Västerbottenpaj (V) serveras med syltad rödlök (K) och *jungfrusallad* (K)
Lördag
Lunch: Kycklingspett serveras med Mojo verde och rostad potatis- och rotfrukter
Dessert: Gräddtårta
Kvällsmat: Gubbröra (K) med kavring
Dessert: Gräddtårta
Kvällsmat: Gubbröra (K) med kavring
Söndag
Lunch: Plommonspäckad fläskkarré serveras med gräddsås och *kokt potatis*
Dagens gröna: Pressgurka
Dessert: Brylépudding
Kvällsmat: Vad köket erbjuder
Dagens gröna: Pressgurka
Dessert: Brylépudding
Kvällsmat: Vad köket erbjuder