Omsorgen

Göteborgs stad

Svartedalens & Treklöverns Vård & Omsorgsboende

Vecka 36

Måndag
Lunch 1:    Stekt fläsk med bruna bönor serveras med kokt potatis
Lunch 2:     Fiskbullar med dillsås serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Slottsgrönsaker
Dessert:     Nyponsoppa och maränger
Kvällsmat:    Kycklingpytt (V) med currysås (K)
Tisdag
Lunch 1:    Stekt makrill serveras med stuvad spenat och kokt potatis
Lunch 2:    Knackwurst serveras med kuvertbröd, surkål, senapscreme och potatismos
Dagens gröna: Rivna morötter
Dessert:     Persikokaka
Kvällsmat:   Potatis- och rotsellerisoppa och bröd
Onsdag
Lunch 1:     Spaghetti med köttfärssås och riven ost
Lunch 2:     Vegetarisk schnitzel serveras med krämig tomatsås och stekt potatis
Dagens gröna: Ärtor,- majs och paprikablandning
Dessert:    Skogsbärskräm
Kvällsmat:     Kökets erbjudande
Torsdag
Lunch 1:    Tomatsoppa med pasta serveras med bröd
Lunch 2:    Kycklingklubba serveras med bearnaisesås och klyftpotatis
Dagens gröna: Spenatsallad med gurka och tomat
Dessert:    Banoffee paj
Kvällsmat:  Janssons frestelse (V) serveras med prinskorv (V)

 

Fredag
Lunch 1:     Dillkött på fläsk serveras med kokt potatis
Lunch 2:     Fänkålsbakad torskfilé serveras med vitvinssås och kokt potatis
Dagens gröna: Kokta morötter
Dessert:     Körsbärskompott serveras med vaniljglass
Kvällsmat:   Omelett (V) med champinjonstuvning (V)
Lördag
Lunch:    Ört- och tomatbakad fisk serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Sockerärtor
Dessert:    Päronkaka serveras med vispad grädde
Kvällsmat:    Raggmunk (V) serveras med stekt bacon och lingonsylt
Söndag
Lunch:    Fläskkarré serveras med gräddsås och kokt potatis
Dagens gröna: Rostade rotfrukter
Dessert:    Passionsfruktpannacotta
Kvällsmat:  Kycklingfrestelse (V)