Svartedalens & Treklöverns Vård & Omsorgsboende
Vecka 49
Med reservation för ändringar.
(V) är varm kvällsmat
(K) är kall kvällsmat
** köps in av respektive avdelning
Lunch 1: Köttkorv serveras med pepparrotssås och kokt potatis
Lunch 2: Dhal, indisk linsgryta, serveras med basmatiris
Dagens gröna: Brysselkål
Dessert: Fruktcocktail serveras med mandelmascarpone
Kvällsmat 1: Nikkolautasoppa (V) serveras med bröd
Kvällsmat 2: Färskostfyllda crêpes (V)
Lunch 1: Gratinerad kassler med ananas serveras med kokt potatis
Lunch 2: Smörstekt fisk serveras med en kall kaprissås och kokt potatis
Dagens gröna: Broccoli
Dessert: Blåbärskräm
Kvällsmat 1: Gubbröra (K) på kavring
Kvällsmat 2: Färskostfyllda crêpes (V)
Lunch 1: Havets Wallenbergare serveras med citronsmörsås och kokt potatis
Lunch 2: Italiensk kycklinggratäng serveras med pasta
Dagens gröna: Vitkålsallad med fänkål och dill
Dessert: Hallonpaj serveras med vaniljsås
Kvällsmat 1: Korv (V) med bröd, mos (V) samt gurkmajonäs (K)
Kvällsmat 2: Färskostfyllda crêpes (V)
Lunch 1: Ärtsoppa med fläsk serveras med bröd
Lunch 2: Bohuslänsk fiskpudding med skirat smör och kokt potatis
Dagens gröna: Gröna ärtor
Dessert: Pannkakor serveras med vispad grädde
Kvällsmat 1: Parisare (V): Tekaka med pannbiff och stekt ägg
Kvällsmat 2: Färskostfyllda crêpes (V)
Lunch 1: Panerad kyckling serveras med pepparcreme och rostad potatis
Lunch 2: Bayersk nötköttsgryta och kokt potatis
Dagens gröna: Haricots verts
Dessert: Äpplekompott serveras med vaniljkvarg
Kvällsmat 1: Västerbottenpaj (V) serveras med picklad rödlök (K) samt gräddfil (K)
Kvällsmat 2: Färskostfyllda crêpes (V)
Lunch: Laxfärserad spätta serveras med vitvinssås och kokt potatis
Dagens gröna: Gröna ärtor
Dessert: Prinsessbakelse
Kvällsmat: Fläskpannkaka (V) serveras med vitkålssallad (K)
Kvällsmat 2: Finsk korvsoppa (V) serveras med bröd
Lunch: Plommonspäckad fläskkarré serveras med äpplegräddsås och kokt potatis
Dagens gröna: Rödkål
Dessert: Glöggkokta päron serveras med ingefärsgrädde
Kvällsmat 1: Rösti (V) med skagenröra (K) och fänkålssallad (K)
Kvällsmat 2: Finsk korvsoppa (V) serveras med bröd