Göteborgs stad
Svartedalens & Treklöverns Vård & Omsorgsboende
Vecka 1
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Lunch 1: Grön ärtsoppa serveras med pepparrotsvisp och bröd
Lunch 2: Kycklinglasagnette serveras med kall örtsås
Dessert: Blåbärscrêpes med citrongrädde
Kvällsmat: Rostbiff (K) serveras med fransk potatissallad (K)
Lunch 2: Kycklinglasagnette serveras med kall örtsås
Dessert: Blåbärscrêpes med citrongrädde
Kvällsmat: Rostbiff (K) serveras med fransk potatissallad (K)
Fredag
Lunch 1: Pannbiff med stekt lök, skysås och kokt potatis
Lunch 2: Burgundisk nötköttsgryta serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Kokta morötter
Dessert: Citronruta
Lunch 2: Burgundisk nötköttsgryta serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Kokta morötter
Dessert: Citronruta
Lördag
Lunch: Fiskgryta med curry serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Kokta slottsgrönsaker
Dessert: Päron med vispad grädde
Kvällsmat: Omelett (V) med skinkstuvning (V)
Dagens gröna: Kokta slottsgrönsaker
Dessert: Päron med vispad grädde
Kvällsmat: Omelett (V) med skinkstuvning (V)
Söndag
Lunch: Skånsk kalops serveras med kokt potatis
Dessert: Ägglikörmousse
Kvällsmat: Cottage Pie (V) serveras med grönkålssalad (V)
Dessert: Ägglikörmousse
Kvällsmat: Cottage Pie (V) serveras med grönkålssalad (V)