Omsorgen

Göteborgs stad

Svartedalens & Treklöverns Vård & Omsorgsboende

Vecka 14

Måndag
Lunch 1: Korv stroganoff serveras med ris
Lunch 2: Laxqueneller med sandefjordsås och kokt potatis
Dagens gröna: Haricot verts
Dessert: Blåbärssoppa och mandelbiskvier
Tisdag
Lunch 1: Fiskgratäng med kaviar- och purjolök serveras med kokt potatis
Lunch 2: Fläskfärsgryta med svamp serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Bukettgrönsaker
Dessert: Fruktcocktail serveras med vaniljvisp
Onsdag
Lunch 1: Wallenbergare serveras med skirat smör och potatismos
Lunch 2: Kycklinggryta med aprikos serveras med ris
Dagens gröna: Gröna ärtor
Dessert: Rabarberkräm
Torsdag
Lunch 1: Köttsoppa serveras med pepparrotsvisp och bröd
Lunch 2: Lasagne med en basilika- och vitlökssås
Dagens gröna: Vitkålssallad med paprika och morot
Dessert: Kesokaka serveras med vispad grädde
Fredag
Lunch 1: Pannbiff med stekt lök, skysås och kokt potatis
Lunch 2: Stekt fläsk serveras med bruna bönor och kokt potatis
Dagens gröna: Broccoli
Dessert: Apelsinris
Lördag
Lunch: Pocherad torsk serveras med ägg- och persiljesås och kokt potatis
Dagens gröna: Rivna morötter
Dessert: Körsbärskompott med vaniljglass
Dessert: Vaniljglass med kolasås
Söndag
Lunch: Dillkött serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Romanbönor
Dessert: Kladdkaka med moccakräm
Kvällsmat: Risgrynspudding (V) serveras med saftsås