Omsorgen

Göteborgs stad

Svartedalens & Treklöverns Vård & Omsorgsboende

Vecka 21

Måndag
Lunch 1: Fläskkorv serveras med senapssås och rotmos
Lunch 2: Laxqueneller serveras med hummer- och dillsås samt kokt potatis
Dagens gröna: Gröna ärtor
Dessert: After eight päron serveras med vaniljgrädde
Tisdag
Lunch 1: Pocherad fisk med smörsås och kokt potatis
Lunch 2: Kycklingwok med nudlar serveras med sweet chilicreme
Dagens gröna: Kokta morötter
Dessert: Chokladmousse med hallonsås
Onsdag
Lunch 1: Flygande Jakob serveras med ris
Lunch 2: Mexikansk böngryta serveras med creme fraiche och kokt ris
Dagens gröna: Rostad broccoli
Dessert: Aprikoskräm med äpple, ananas och russin
Torsdag
Lunch 1: Fisksoppa med saffran serveras med aioli och bröd
Lunch 2: Sjömansbiff
Dagens gröna: Ruccolasallad med gurka och tomat
Dessert: Brödpudding serveras med vaniljsås
Fredag
Lunch 1: Rökt pannbiff serveras med stekt lök, gräddsås och kokt potatis
Lunch 2: Kycklinggryta med soltorkad tomat serveras med ris
Dagens gröna: Brytbönor
Dessert: Jordgubbsoppa serveras med vaniljglass
Lördag
Lunch: Bryggaregryta serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Bukettgrönsaker
Dessert: Kladdkaka med vispad grädde
Kvällsmat: Skaldjurspaj (V) serveras med citronaioli (K)
Söndag
Lunch: Skinkstek med äpplegräddsås serveras med rostad potatis
Dagens gröna: Brysselkål
Dessert: Morsdagstårta
Kvällsmat: Kycklingspett (V) serveras med potatis- och rotfruktsgratäng (V)