Omsorgen

Göteborgs stad

Svartedalens & Treklöverns Vård & Omsorgsboende

Vecka 22

Måndag
Lunch 1: Stekt falukorv serveras med stuvad vitkål och kokt potatis
Lunch 2: Pasta med ädelost- och champinjonsås
Dagens gröna: Blandsallad med gurka och tomat
Dessert: Krusbärskräm med vaniljglass
Tisdag
Lunch 1: Thailändsk fiskgryta med röd curry serveras med basmatiris
Lunch 2: Pannbiff serveras med lingonskysås och kokt potatis
Dagens gröna: Gröna grönsaksblandning
Dessert: Rulltårta serveras med en klick grädde
Onsdag
Lunch 1: Kassler med svampsås serveras med kokt potatis
Lunch 2: Asiatisk vegetarisk gryta med persika serveras med ris
Dagens gröna: Broccoli
Dessert: Bärsoppa och flädergrädde
Torsdag
Kristi himmelfärdsdagen:
Lunch: Kall marinerad fläskfilé serveras med potatisgratäng
Dagens gröna: Ruccolasallad med melon och fetaost
Dessert: Rabarber- och marängpaj
Fredag
Lunch 1: Schweizerfärs serveras med en krämig tomatsås och stekt potatis
Lunch 2: Selleri- och palsternackssoppa serveras med bacontopping och bröd
Dagens gröna: Vaxbönor tricolore
Dessert: Glasstrut
Lördag
Lunch: Fiskgratäng med dill och räkor serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Brytbönor
Dessert: Apelsinris
Kvällsmat: Tacorulle (V) serveras med vitlökssås (K) och tomatsallad (K)
Söndag
Lunch: Nötfärsbiff serveras med grönpepparsås och rostad potatis med rotfrukter
Dagens gröna: Kokta morötter
Dessert: Vaniljruta
Kvällsmat: Ost- och skinkpaj (V) serveras med Rhode Island dressing (K9 och sallad