Svartedalens & Treklöverns Vård & Omsorgsboende
Vecka 25
Lunch 1: Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Lunch 2: Fiskbullar med hummersås serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Haricots verts
Dessert: Exotisk fruktsallad serveras med vispad grädde
Kvällsmat: Kycklingpytt serveras med stekt ägg
Lunch 1: Stekt makrill serveras med stuvad spenat och kokt potatis
Lunch 2: Kyckling i röd currysås serveras med basmatiris
Dagens gröna: Rivna morötter
Dessert: Sockerkaka med hallongrädde
Kvällsmat: Krämig tomatsoppa med pasta, serveras med bröd
Lunch 1: Spagetti och köttfärssås serveras med riven ost
Lunch 2: Vegetarisk schnitzel serveras med bearnaisesås och stekt potatis
Dagens gröna: Ärtor, majs och paprikablandning
Dessert: Vinbärskräm
Kvällsmat: Lax- och potatissallad på Skärhamnskaka med sallad
Lunch 1: Minestronesoppa serveras med bröd
Lunch 2: Moussaka serveras med vitlöksmarinerade oliver
Dagens gröna: Spenatsallad
Dessert: Rabarberpaj serveras med vaniljvisp
Kvällsmat: Kycklingburgare med bröd, currydressing och mos
Midsommar:
Midsommarbuffé
Dessert: Jordgubbar med vispad grädde
Kvällsmat: Västerbottenpaj (V) serveras med syltad rödlök (K) och jungfrusallad (K)
Lunch: Kycklingspett med Mojo Verde och rostade rotfrukter med potatis
Dessert: Gräddtårta
Kvällsmat: Gubbröra (K) med kavring
Dagens gröna: Kokta morötter
Dessert: Moccamousse
Kvällsmat: Rotfruktsgratäng (V) med pastrami (K)