Omsorgen

Göteborgs stad

Svartedalens & Treklöverns Vård & Omsorgsboende

Vecka 25

Måndag

Lunch 1: Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Lunch 2: Fiskbullar med hummersås serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Haricots verts
Dessert: Exotisk fruktsallad serveras med vispad grädde

Kvällsmat: Kycklingpytt serveras med stekt ägg

Tisdag

Lunch 1: Stekt makrill serveras med stuvad spenat och kokt potatis
Lunch 2: Kyckling i röd currysås serveras med basmatiris
Dagens gröna: Rivna morötter
Dessert: Sockerkaka med hallongrädde

Kvällsmat: Krämig tomatsoppa med pasta, serveras med bröd

Onsdag

Lunch 1: Spagetti och köttfärssås serveras med riven ost
Lunch 2: Vegetarisk schnitzel serveras med bearnaisesås och stekt potatis
Dagens gröna: Ärtor, majs och paprikablandning
Dessert: Vinbärskräm

Kvällsmat: Lax- och potatissallad på Skärhamnskaka med sallad

Torsdag

Lunch 1: Minestronesoppa serveras med bröd
Lunch 2: Moussaka serveras med vitlöksmarinerade oliver
Dagens gröna: Spenatsallad
Dessert: Rabarberpaj serveras med vaniljvisp

Kvällsmat: Kycklingburgare med bröd, currydressing och mos

Fredag

Midsommar:
Midsommarbuffé
Dessert: Jordgubbar med vispad grädde
Kvällsmat: Västerbottenpaj (V) serveras med syltad rödlök (K) och jungfrusallad (K)

 

Lördag
Midsommardagen:
Lunch: Kycklingspett med Mojo Verde och rostade rotfrukter med potatis
Dessert: Gräddtårta
Kvällsmat: Gubbröra (K) med kavring
Söndag
Lunch: Skinkstek med cidersås serveras med rostad potatis
Dagens gröna: Kokta morötter
Dessert: Moccamousse
Kvällsmat: Rotfruktsgratäng (V) med pastrami (K)