Svartedalens & Treklöverns Vård & Omsorgsboende
Vecka 26
Lunch 1:Korv Stroganoff serveras med ris
Lunch 2: Apelsinfisk serveras med grässlökscreme och kokt potatis
Dagens gröna: Sommargrönsaker
Dessert: Persika med hallongrädde
Kvällsmat: Rotfruktsplättar serveras med kesoröra och sallad
Lunch 1: Pocherad torsk med ägg- och persiljesås och kokt potatis
Lunch 2: Kycklingklubba serveras med mango- och currysås samt klyftpotatis
Dagens gröna: Gröna ärtor
Dessert: Morotskaka
Kvällsmat: Minestronesoppa serveras med bröd
Lunch 1: Köttbullar serveras med råröerda lingon, gräddsås och potatismos
Lunch 2: Chili sin carne serveras med en klick creme fraiche och basmatiris
Dagens gröna: Rårivna morötter
Dessert: Vaniljglass med chokladsås
Kvällsmat: Omelett serveras med rökt makrill och pepparrotscreme
Lunch 1: Thai kycklingsoppa serveras med bröd
Lunch 2: Laxpudding med skirat smör
Dagens gröna: Romanbönor
Dessert: Ostkaka och bärsylt
Kvällsmat: Falufrestelse
Lunch 1: Biff Lindström serveras med löksky och kokt potatis
Lunch 2: Morots- och kesolasagnette med en kall örtsås till
Dagens gröna: Isbergssallad med tomat och gurka
Dessert: Äpple- och kanelkompott serveras med vaniljvisp
Kvällsmat: Rökt kalkon med mimosasallad och bröd
Dagens gröna: Slottsgrönsaker
Dessert: Chokladmousse med apelsinsås
Kvällsmat: Bakad potatis (V) med skinkröra (K)
Dagens gröna: Romanescoblandning
Dessert: Skördepaj serveras med vaniljsås
Kvällsmat: Potatisgratäng (V) mrd nötfärsbiff (V)