Omsorgen

Göteborgs stad

Svartedalens & Treklöverns Vård & Omsorgsboende

Vecka 29

Måndag

Lunch 1: Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Lunch 2: Fiskbullar med hummersås serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Haricots verts
Dessert: Exotisk fruktsallad serveras med vispad grädde

Kvällsmat: Kycklingpytt serveras med stekt ägg

Tisdag

Lunch 1: Stekt makrill serveras med stuvad spenat och kokt potatis
Lunch 2: Kyckling i röd currysås serveras med basmatiris
Dagens gröna: Rivna morötter
Dessert: Sockerkaka med hallongrädde

Kvällsmat: Krämig tomatsoppa med pasta serveras med bröd

Onsdag

Lunch 1: Spagetti och köttfärssås serveras med riven ost
Lunch 2: Vegetarisk schnitzel serveras med bearnaisesås och stekt potatis
Dagens gröna: Ärtor, majs och paprikablandning
Dessert: Vinbärskräm

Kvällsmat: Lax- och potatissallad på Skärhamnskaka med sallad

Torsdag

Lunch 1: Minestronesoppa serveras med bröd
Lunch 2: Moussaka serveras med vitlöksmarinerade oliver
Dagens gröna: Spenatsallad
Dessert: Rabarberpaj serveras med vaniljvisp

Kvällsmat: Kycklingburgare med currydressing, bröd och mos

Fredag

Lunch 1: Bohuslänsk fiskpudding serveras med vitvinssås och kokt potatis
Lunch 2: Lunchkorv i tunnbröd med gurkmajonäs, rostad lök samt mos
Dagens gröna: Haricots verts
Dessert: Sommarens glassbåt

Kvällsmat: Omelett och champinjonstuvning

Lördag
Lunch: Nötköttsgryta med ädelost serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Rostad broccoli
Dessert: Äpplekaka med vaniljsås
Kvällsmat: Grekisk paj med fetaost (V) serveras med basilikacreme (K)
Söndag
Lunch: Skinkstek serveras med cidersås och rostad potatis
Dagens gröna: Kokta morötter
Dessert: Moccamousse
Kvällsmat: Rotfruktsgratäng (V) och pastrami (K)